Ubisoft onthult extra pre-order: Assassin’s Creed II White Edition

Vorige maand lanceerde Ubisoft al een pre-order van Assassin’s Creed II, de zogeheten Black Edition. Deze speciale uitvoering van de game bleek echter zo populair dat de beperkte oplage al snel volledig was uitverkocht. Om de vele fans tegemoet te komen heeft men nu een extra pre-order gelanceerd: de Assassin’s Creed II White Edition.

In deze White Edition zit een figurine van Ezio Auditore da Firenze met zijn ‘standaard’ Assassin-verschijning en een extra in-game missie, waarin je een speciale relikwie moet ontdekken in een van de meest geheime en ondergrondse monumenten van de renaissance.

De Assassin’s Creed II White Edition is alleen verkrijgbaar als pre-order en de oplage is wederom beperkt. De White Edition bevat in totaal minder extra’s dan de eerder genoemde Black Edition, maar de ‘witte variant’ heeft daarentegen dezelfde adviesprijs als de gewone versie.

In Assassin’s Creed II speel je niet meer met Altaïr. Hoofdpersoon in dit tweede deel is Ezio Auditore da Firenze, een jonge edelman die zijn familie heeft verloren door verraad van andere heersende families. De game speelt zich af in Venetië, gedurende het Renaissance-tijdperk, en verder zijn er veel vernieuwingen ten opzichte van de eerste Assassin’s Creed.

Zo beschikt Ezio over nieuwe wapens en kan hij zwemmen, zodat je niet langer verdrinkt als je in het water terecht komt. Er zijn meer soorten vijanden, zowel sterke tegenstanders die krachtig zijn in close-combat gevechten als slimme vijanden die zelfs schuilplaatsen doorzoeken. Missies zijn van meer variatie voorzien en ook het Toscaanse platteland zorgt voor een interessanter buitengebied. Verder zorgt Leonardo da Vinci als een ouderwetse “Q” voor nieuwe gadgets en leert Machiavelli je nieuwe tactieken.

Lees voor meer informatie over Assassin’s Creed II ook eens onze E3-preview!

Assassin’s Creed II zal 20 november verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en PlayStation Portable.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Vet, maar bij welke winkels kan je deze kopen dan? 😛

  2.   
    ChielB's avatar

    Diverse (online) gameshops hebben de White Edition al als pre-order staan. Even gebruik maken van Google en je komt een heel eind. 🙂

  3.   
    Bello 2185's avatar

    Zie net dat ‘ie €50 is, dan koop ik wel de gewone voor €30. 😛

  4.   
    ChielB's avatar

    Het hangt er wellicht vanaf voor welk platform je de White Edition wilt halen, maar veel meer dan een paar euro verschil zou er toch niet moeten zijn.

  5.   
    Alias's avatar

    Ik heb de Black Edition al gepre-orderd, denk dat ik aan 1 speciale versie wel genoeg heb (BE heeft geloof ik 3 extra missies) 🙂

  6.   
    Bello 2185's avatar

    ChielB schreef, "Het hangt er wellicht vanaf voor welk platform je de White Edition wilt halen, maar veel meer dan een paar euro verschil zou er toch niet moeten zijn."

    Ik wil hem voor de PC en had daar dan ook voor gekeken, maar die White Edition heb ik alleen nog in NL gezien en in NL zijn al die PC games echt te duur. 😛
    Ik koop hem dan ook op Amazon.co.uk, 30 Pond (€31,82) dat is een betere prijs. 😛

  7.   
    RinusReetRidder's avatar

    Zal wel niet veel groots voorstellen die extra missies, dat zou wel erg genaaid zijn voor alle mensen die geen Black of White editie kunnen kopen.

  8.   
    Bremster's avatar

    dalijk komen die missie´s gwn ook nog als dlc 😛

  9.   
    7lotus94's avatar

    Hmm, ik heb het niet zo op special editions… Ik wil gewoon een goede game die uitgebreidt is, wat deze waarschijnlijk wordt 🙂

  10.   
    jungler's avatar

    das mooi 🙂
    ik ben nog een beetje aant twijflen, cod mw2 en deze is dan al veeeel centjes bij elkaar 😀

  11.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Gaaf 8) maar ga eerst voor COD MW 2 en dan zie ik wel veder 😆