Bekende superhelden onderweg naar LittleBigPlanet

Tijdens de bespreking van stripproducent Marvel op de Comic-Con is duidelijk geworden dat LittleBigPlanet zal worden aangevuld met een aantal bekende superhelden. Ze moeten verschijnen als downloadable content en er werden concepten getoond van Wolverine, Iron Man en Captain America. Marvel heeft niet laten weten wanneer we de superhelden kunnen verwachten en ook is het nog onbekend of dit de enige drie helden zijn die toegevoegd worden aan LittleBigPlanet.


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Lees voor meer informatie over LittleBigPlanet onze creatieve review!

LittleBigPlanet is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3. Een PSP-versie verschijnt eind dit jaar.
[SCREENSHOTS]

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  Haha dat ziet er wel grappig uit:P

 2.   
  Maotes's avatar

  Lol @ Wolverine :P.

 3.   
  EEkh00rn's avatar

  haha ๐Ÿ˜†

 4.   
  X-doos's avatar

  Little Big Superhero ๐Ÿ˜†

 5.   
  jungler's avatar

  wolverine ๐Ÿ˜†

 6.   
  Chikin's avatar

  Haha Iron Man >_<

 7.   
  Infector's avatar

  rofl

 8.   
  irapi's avatar

  omg ik wil een ps3 kopen maar wat raden jullie aan?
  een pack met littlbigplanet (mijn eerste keus) of met kilzone 2? of 160 gig met 4 pss games? ๐Ÿ™„

 9.   
  Ghost Of Tim's avatar

  De 160 GB versie zou ik alleen maar kopen als je die 4 games die erbij zitten ook echt leuk vindt. Als je twijfelt tussen LBP of Killzone 2, bekijk dan eens aandachtig een aantal reviews.