Straks Gears of War-kleding voor je Xbox Live Avatar

Het is binnenkort weer tijd om die Xbox Live Avatar eens flink te pimpen met wat stoere Gears of War-kleding, want Microsoft heeft zojuist kunnen bevestigen dat dit één van de nieuwe beschikbare premium-kledingstukken zal zijn bij de introductie van de nieuwe Dashboard-update op 11 augustus.

Het bedrijf heeft ook laten weten dat naast de standaard bepantsering van de COG ook kleding beschikbaar gesteld zal worden van de Locust. Een prijs voor deze brute outfits wilde de ontwikkelaar nog niet geven.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Serg1337's avatar

  nu nog halo outfits 😛 (ODST/Spartans)

 2.   
  gebruiker50081's avatar

  Lijkt me wel gaaf 😛

 3.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Straks krijg je nog harry potter outfits 😛 😆

 4.   
  Impact's avatar

  ”Serg1337″ schreef, "nu nog halo outfits 😛 (ODST/Spartans)"

  Met een outfit van Assassins Creed heb ik geen moeite:P maar me smoking blijft toch mooi staan 8)

 5.   
  Tweek's avatar

  En daar komen de eerste kleren voor je avatar waar je voor moet betalen, hier gaat toch bijna niemand geld aan uitgeven.

 6.   
  delta62's avatar

  leuk,leuk 🙂

 7.   
  Serg1337's avatar

  Tweek schreef, "En daar komen de eerste kleren voor je avatar waar je voor moet betalen, hier gaat toch bijna niemand geld aan uitgeven."

  uhm, niet de eerste.. er zijn al screens waar je een RC warthog kunt zien voor 320 MSP, en nog andere soort kleding waar je dus voor moet betalen. (80 en 120 MSP..)

 8.   
  craz's avatar

  Tweek schreef, "En daar komen de eerste kleren voor je avatar waar je voor moet betalen, hier gaat toch bijna niemand geld aan uitgeven."

  En btw microsoft heeft ook heel veel gratis weggegeven 😉

 9.   
  Chikin's avatar

  GamerGames schreef, "Straks krijg je nog harry potter outfits 😛 😆 "

  Hahahahhaha 😆

 10.   
  railgun's avatar

  belachelijk dat je hiervoor moet gaan betalen! laat dan mensen die de game hebben of bijv bij gears allebei de spellen hebben het gratis geven ofzo 😡