Nieuwe modus onthuld voor Ninja Gaiden Sigma II

Er is een nieuwe speelmodus onthuld voor de PlayStation 3-exclusive Ninja Gaiden Sigma II. Het gaat hier om “Team Missions”, wat als een co-op mode wordt bestempeld. In het eerste Sigma-deel had je al “Mission Mode”, maar dat was geen multiplayer, dus dit is een sterke vooruitgang.

De nieuwe modus zal 30 missies bevatten die je online met een vriend kunt spelen of offline met een computergestuurde ninja. De ontwikkelaar van de game, Team Ninja, heeft tevens bevestigd dat het game over is als één van de twee spelers dood gaat.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

De PlayStation 3-versie, Ninja Gaiden Sigma II, bevat twee nieuwe speelbare personages: Ayane uit Dead or Alive en Momiji uit Ninja Gaiden Dragon Sword. Verder is deze versie voorzien van nieuwe content en ondersteuning voor het PlayStation Network. De ontwikkeling is weer in handen van Team Ninja.

Wil je weten wat wij vonden van Ninja Gaiden II? Check dan snel onze review!

Ninja Gaiden II is verschenen voor de Xbox 360. Voor de PlayStation 3 verschijnt de game op een onbekende datum als Ninja Gaiden Sigma II.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren