Dit weekend extra XP voor Killzone 2

Dit weekend is een extra XP-moment voor Killzone 2 liefhebbers, zo wist ontwikkelaar Guerrilla Games te melden. Als je online gaat met de game en je wint een potje, dan verdien je een multiplier van 2,5 in plaats van 1,5. Verlies je het potje, dan krijg je toch nog een multiplier van 1,5.

Het extra XP-weekend voor Killzone 2 ging gisteren om 18.30 uur plaatselijke tijd in en zal maandagmorgen om 10.00 uur eindigen.


Killzone 2 is het vervolg op het origineel uit 2004 voor de PlayStation 2 en speelt zich af na de gebeurtenissen uit Killzone: Liberation voor de PSP. In deze serie heeft de mensheid het aan de stok met de Helghast, een alienras dat meer op de rechtopstaande mens lijkt dan de buitenaardse wezens van bijvoorbeeld Halo of Resistance. Deze oranje-ogige griezels zijn inmiddels met succes van onze aardkloot afgetrapt, maar net zoals in Gears of War 2 nemen de mensen geen genoegen met dit tijdelijke gevoel van vrede. Daarom gaat het Aardse leger, ISA geheten in Killzone 2, richting de planeet van de Helghast om de rekening te vereffenen.

Jij hebt een ISA-soldaat onder de knoppen en bevecht de Helghast in een squad. Opvallend in vergelijking met andere schietspellen is dat realisme een behoorlijk grote rol in neemt, zeker meer dan in het eerste deel. Dit is onder andere af te lezen aan de manier van gameplay die het spel van je verwacht. Als een kip zonder kop al sproeiend door de levels rennen is er zeker niet bij en wordt, met name op de hogere moeilijkheidsgraad, genadeloos afgestraft.

Wil je meer weten over Killzone 2? Lees dan eens onze uitgebreide review!

  1.   
    amine98324's avatar

    lol

  2.   
    Thazero's avatar

    Komen jullie ook een beetje laat mee, zulke dingen lijken me juist handiger om een dag van te voren te posten of op de dag zelf.

    En ik word ook ziek van die verlepte pop ups die je af en toe tegenkomt, echt zwaar irritant. 😡

  3.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    oke zet het dan vrijdag middag neer 😕 maar goed het staat erin iedergeval op! handig voor de mensen die het spel hebben, en morgen niks te doen hebbe 😛

  4.   
    craz's avatar

    Thazero schreef, "Komen jullie ook een beetje laat mee, zulke dingen lijken me juist handiger om een dag van te voren te posten of op de dag zelf.

    En ik word ook ziek van die verlepte pop ups die je af en toe tegenkomt, echt zwaar irritant. 😡 "

    Jonge doe effe rustig, ze kunnen ook niet alles 24 uur per dag gaan bekijken. 😉
    en waarschijnlijk zijn er ook nog mensen op vakantie.

  5.   
    Thazero's avatar

    Ik ben er ook niet boos over hoor, alleen ik vind gewoon dat ze dit nieuws wat eerder moeten plaatsen, ik mag toch ook wel mijn mening geven?

    Ik ben wel boos over die pop ups ja.

  6.   
    Overload14's avatar

    Damn zoals thazero zei hadden ze dit idd wat eerder moeten plaatsen. Heb gistere killzone 2 net uitgeleend :l

  7.   
    PaNNa's avatar

    Als het op vrijdag aangekondigt was , zou het iig wat makkelijker geweest zijn. @Thazero waarvoor gebruik je dan een popup-blocker?

  8.   
    Maotes's avatar

    Waarom zo laat… Nja, dalijk maar even Killzone in m’n PlayStation 3 stoppen.

  9.   
    ChielB's avatar

    Als het eerder aan het licht was gekomen, dan was het uiteraard ook gewoon eerder geplaatst. Nu kun je nog ruim 1,5 dag extra hard aan je score werken, lijkt me beter dan niets. 😉

  10.   
    RinusReetRidder's avatar

    Wat een gezeur zeg, Thazero is zeker op z’n e-penis getrapt. 😛

    Veel andere sites melden het niet eens, dus ik ben al lang blij dat het gepost is. 🙂