Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Halo 3: ODST Comic-Con ’09 Gameplay Trailer

In Halo 3: ODST stappen we in de schoenen van The Rookie, een Orbital Drop Shock Trooper, die verder geen specifiek gezicht of stem in de game heeft. The Rookie maakt deel uit van een vijf-man sterk team dat naar Ground Zero in de Aardse stad New Mombasa is afgereisd, gedurende de gebeurtenissen van Halo 2. Jouw doel is om de laatst bekende locaties van je vier ODST-teamleden te vinden en te verkennen. Je hebt teamleden zoals Dutch, een grote kerel met een voorliefde voor zware wapens en voertuigen, en Romeo, een nogal irritante sluipschutter.

De spelwereld kent een open structuur en zodra je een locatie van รฉรฉn van je teamgenoten bereikt zie je een plaats delict, zoals een sniper rifle dat aan een lantaarnpaal hangt. Vanaf dat punt start er een flashback naar een tijdstip eerder die dag, waarbij je de controle krijgt over het bewuste teamlid gedurende een volledig level. Dit level is meer lineair, volgens de traditionele stijl van Halo, en aldoende ontdek je wat er met je teamgenoot is gebeurd en wat het mysterie van New Mombasa is.

Als The Rookie ben je minder sterk dan we van Master Chief gewend zijn, maar volgens Bungie zorgt dit wel voor een andere aanpak en extra spanning. Je hebt ook nieuwe spullen tot je beschikking, zoals een gedempte SMG en een PDA om markeringspunten op de map te plaatsen om zo gemakkelijk te reizen door de open wereld. Daarnaast zagen we in de debut trailer al de nieuwe “Visual Mode”, waarbij vijanden en items door een hi-tech neon verlicht worden.

Lees voor meer informatie over Halo 3: ODST ook eens onze E3-preview!

Halo 3: ODST verschijnt op 22 september 2009 voor de Xbox 360, als standalone uitbreiding op Halo 3. Deze nieuwe trailer heeft het licht gezien op de Comic-Con, snel kijken is de boodschap.

 1.   
  delta62's avatar

  Het lijkt erop dat ik niet veel gemist heb, want deze trailer is precies als die van de E3.

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Very nice ๐Ÿ˜›

 3.   
  gebruiker50081's avatar

  Heb al gezien, maar de graphics zijn vergeleken met halo 3 echt verbeterd :O. En dan was halo 3 al heel mooi.

  Mensen zeggen dat dit uitmelkerij is bij sommige topics, Maar ik vind het juist gaaf dat ze al die series uitbrengen zo word het verhaal steeds duidelijker! Ik hoop dat de halo franchise nog lang doorgaat:)

 4.   
  Serg1337's avatar

  ”delta62″ schreef, "Het lijkt erop dat ik niet veel gemist heb, want deze trailer is precies als die van de E3."

  dit is net wat anders, deze trailer heb je niet gezien tijdens de E3, maar gewoon via XBL. hij is daar namelijk al sinds de E3 te downloaden ๐Ÿ™‚

 5.   
  Rickass93's avatar

  Dubbelpost. ๐Ÿ˜ณ

 6.   
  Rickass93's avatar

  En toch vind ik het jammer, dat de halo serie niet op de PS3 speelbaar is.

 7.   
  Serg1337's avatar

  ”Rickass93″ schreef, "En toch vind ik het jammer, dat de halo serie niet op de PS3 speelbaar is."

  koop een 360 zou ik zeggen.. anders kom je niet verder dan halo 1 en halo 2 op de pc ๐Ÿ™‚

 8.   
  Tadao's avatar

  lijktme nie verkeerd

 9.   
  gebruiker50081's avatar

  Heerlijk dat we nog verder kunnen vechten tegen de covenant ๐Ÿ™‚ Die flood vond ik niks aan :S

 10.   
  Rrm's avatar

  cod4life schreef, "Heb al gezien, maar de graphics zijn vergeleken met halo 3 echt verbeterd :O. En dan was halo 3 al heel mooi.

  Mensen zeggen dat dit uitmelkerij is bij sommige topics, Maar ik vind het juist gaaf dat ze al die series uitbrengen zo word het verhaal steeds duidelijker! Ik hoop dat de halo franchise nog lang doorgaat:)"

  ik vindt het uitmelkerij van de xbox… de pc-versie van halo 2 vereiste vista, en ze zullen er wel iets op verzinnen dat (als) ze het derde spel ook porten, dat je 7 nodig hebt.

 11.   
  )GN(-Erik's avatar

  Rrm schreef, "

  ”cod4life” schreef, "Heb al gezien, maar de graphics zijn vergeleken met halo 3 echt verbeterd :O. En dan was halo 3 al heel mooi.

  Mensen zeggen dat dit uitmelkerij is bij sommige topics, Maar ik vind het juist gaaf dat ze al die series uitbrengen zo word het verhaal steeds duidelijker! Ik hoop dat de halo franchise nog lang doorgaat:)"

  ik vindt het uitmelkerij van de xbox… de pc-versie van halo 2 vereiste vista, en ze zullen er wel iets op verzinnen dat (als) ze het derde spel ook porten, dat je 7 nodig hebt."

  Je had ook een soort Patch/Crack zodat je Halo 2 met Windows XP kon spelen hoor ๐Ÿ™„

 12.   
  Rise Against's avatar

  Dan is het nog waardeloos van Microsoft om de game alleen compatible te maken voor Vista. Dit heeft mensen juist weer aangespoord om de game te downloaden of the cracken.