Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Borderlands Comic-Con ’09 Trailer

Van de makers van Brothers in Arms komt dit keer een futuristische shooter, die zich afspeelt op meerdere planeten. Welvaart en zelfs beschaving zijn er ver te zoeken, maar je hebt wél de beschikking over een half miljoen verschillende wapens. Zie maar eens te overleven in een wereld die je amper iets te bieden heeft… Borderlands staat bol van de sfeer en originaliteit en zal zeker een groot deel van de FPS-liefhebbers ontzettend aanspreken. Niet in de laatste plaats om de gigantische aantallen aan beloofde wapens.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van Science Fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen.

Lees voor meer informatie over Borderlands ook eens onze uitgebreide E3-preview!

Borderlands verschijnt 23 oktober voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu snel de nieuwe trailer, vers van de Comic-Con.

 1.   
  timothy250's avatar

  Is wel redelijk vet 🙂

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ziet er grappig uit :D, maar kan die popup reclame weer weg? irritant 🙄

 3.   
  Tadao's avatar

  lol,wel grappig die cartoon style

 4.   
  Bello 2185's avatar

  Dat nieuwe stijltje bevalt mij echt niet. 🙁

  @ )GN(-Erik

  Idd, het is hartstikke irritant. =/

 5.   
  Overload14's avatar

  Het enige wat ik jammer vind is dat je je character niet geheel kunt costumizen ( op de wapens en de stats na dan ) maar voor de rest is et wel cool