EA geeft allereerste Command & Conquer 4 trailer vrij

Goed nieuws voor alle Command & Conquer-fans onder ons, want Electronic Arts heeft namelijk vandaag de allereerste trailer van Command & Conquer 4 op de wereld heeft losgelaten. In de trailer kunnen we zien hoe Kane de vijandige basis binnenstapt om ze een belangrijk voorstel te doen.

De trailer bevestigt nog maar eens dat de Tiberium-franchise een spetterend einde zal krijgen.

Command & Conquer 4 speelt zich af na de gebeurtenissen uit Command & Conquer 3: Tiberium Wars. We schrijven het jaar 2062 en de mensheid staat op de rand van uitsterven. Binnen zes jaar zal Tiberium de Aarde volledig onbewoonbaar hebben gemaakt en dus komen de Global Defense Initiative (GDI) en Brotherhood of Nod in actie om te zorgen dat Tiberium niet de volledige planeet verwoest.

Het ondenkbare wordt echter werkelijkheid als de bekende en beruchte Nod-leider Kane vertrekt richting het GDI-hoofdkwartier. Wat zijn Kane’s plannen in het hart van de vijandige basis? Command & Conquer 4 zorgt voor een episch slotstuk van het Tiberium-universum.

De game bevat campaigns met de GDI en Nod, die zowel alleen als coöperatief te spelen is. Daarnaast bevat Command & Conquer 4 een geheel nieuwe 5-tegen-5 object-based multiplayer, waarin teamwork centraal staat.

Command & Conquer 4 verschijnt medio 2010 voor de PC.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Vreemd 😕

 2.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  )GN(-Erik schreef, "Vreemd 😕 "

  Zeg dat wel. maar aan deze beelden heb ik in ieder gaval niks 😕 heb liever gameplay beelden

 3.   
  ChielB's avatar

  Het is pas een debut trailer. Release in 2010 dus die eerste beelden zullen nog wel even op zich laten wachten, bijvoorbeeld eind volgende maand tijdens de Gamescom in Keulen. 🙂

 4.   
  Deadstriker's avatar

  Ik wist het,

  Kane is een Sith Lord! 😆

 5.   
  XTR17's avatar

  Stryker schreef, "Ik wist het,

  Kane is een Sith Lord! 😆 "

  😛 Wel jammer dat dit het laatste deel is.

 6.   
  Overload14's avatar

  XTR17″][quote=”Stryker schreef, "Ik wist het,

  Kane is een Sith Lord! 😆 "

  😛 Wel jammer dat dit het laatste deel is.[/quote]

  Dus dan speelt Command and conquer zich af in het Starwars universum ! :O

 7.   
  martyntjee's avatar

  Overload14″]

  ”XTR17″ schreef, "[quote=”Stryker schreef, ".."

  😛 Wel jammer dat dit het laatste deel is."

  Dus dan speelt Command and conquer zich af in het Starwars universum ! :O[/quote]

  in die bol zit the force natuurlijk!!! 😮

  wel grappige trailer 😛

 8.   
  superdedupe's avatar

  vet. 😆

  ik ga denk ik ook red alert 3 halen als hij wat goedkoper is voor de ps3.

 9.   
  Tadao's avatar

  zucht… eerst hadtie een robot kop, en nu isset weer normaal, volgens mij heeftie een legertje clones van zichzelf… maarja,behalve dat, waarom word hij ge escorteerd door soldaten met in die tijd zwaar uitgedateerde wapens? p90’s zijn in die tijd out-of-date.. en de scrin laten ze ook gewoon vallen…

 10.   
  GraveDevil's avatar

  Die wapens hoeven niet uitgedateert te zijn. De Ak-47 wordt ook al meer dan 60 jaar gebruikt.

 11.   
  WoKingNL's avatar

  Tsuneon hij had geen robot kop zn hoofd was een stuk gewond geraakt in C&C 3 dus was het een soort regeneration device, hij doet het midden in de campaign ook af in C&C 3 kane’s wrath

 12.   
  Tadao's avatar

  WoKingNL schreef, "Tsuneon hij had geen robot kop zn hoofd was een stuk gewond geraakt in C&C 3 dus was het een soort regeneration device, hij doet het midden in de campaign ook af in C&C 3 kane’s wrath"

  ah,ok,my bad 😛

 13.   
  Tadao's avatar

  GraveDevil schreef, "Die wapens hoeven niet uitgedateert te zijn. De Ak-47 wordt ook al meer dan 60 jaar gebruikt. "

  ja maar ze hebben tegen die tijd wel veel betere wapens, en ak-47 die is vooral omdattet goedkoop en goed is, maar wrm 2 mensen met p90’s voor iemand als kane?

 14.   
  Rijstekorrel's avatar

  GamerGames schreef, "

  ”)GN(-Erik” schreef, "Vreemd 😕 "

  Zeg dat wel. maar aan deze beelden heb ik in ieder gaval niks 😕 heb liever gameplay beelden "

  wel vette trailer

 15.   
  peorth1337's avatar

  WoKingNL schreef, "Tsuneon hij had geen robot kop zn hoofd was een stuk gewond geraakt in C&C 3 dus was het een soort regeneration device, hij doet het midden in de campaign ook af in C&C 3 kane’s wrath"

  correctie, kane had zijn hoofd verwond in C&C 1 Tiberium Dawn waar GDI zijn Tempel had aangevallen, vervolgens wou Kane vluchten maar werd bedolven onder een stel rotsblokken/metaal van de tempel. In tiberium sun had hij nog steeds een metalen plaat over de helft van zijn gezicht, maar in tiberium sun firestom is die verwonding door techniek hersteld.

  In kane’s wrath is er echter in de cinematic campaign te zien dat hij alsnog weer dat rare ding op zijn kop heeft, maar puur omdat kane’s wrath alsnog een tijd NET na de 2e tiberium oorlog afspeelde en uiteindelijk weer zijn masker verwijderd. 😀