Battlefield 1943 al 600.000 keer gedownload

DICE is records aan het breken met hun online-titel Battlefield 1943. De game is namelijk de snelst verkopende exclusieve downloadable game op één dag en in één week op zowel Xbox LIVE als het PlayStation Network. Sinds de release op 8 juli is Battlefield 1943 namelijk 600.000 keer gedownload via deze twee online diensten. Gordon Van Dyke, producent van Battlefield 1943, vind dit natuurlijk een grote eer:

    “We are honoured by the reception that the game has received so far. Watching and participating in this non-stop multiplayer action has been a real treat for us and we can’t believe how fast our fans reached 43 million kills. We can now truly say that we have set a new standard for what can be done in the downloadable games category and gamers recognize the endless value that Battlefield 1943 provides for just $15.”


Battlefield 1943 is een pure multiplayer game die alleen online te halen is via de PC, Xbox LIVE en de PlayStation Store. De game is te zien als een opwarmertje voor Bad Company 2. In Battlefield 1943 gaan we terug naar de Tweede Wereldoorlog, waarbij we multiplayer-actie voor 24 spelers krijgen in klassieke, tropische locaties: Wake Island, Guadalcanal, Iwo Jima en de vrij te spelen map Coral Sea. Naast gevechten op de grond biedt Battlefield 1943 ook heftige dog fights in de lucht en actie over zee.

Lees ook eens onze review van Battlefield 1943.

Battlefield 1943 is inmiddels verschenen op Xbox Live en het PlayStation Network. Een PC-versie wordt medio september verwacht.

  1.   
    Maotes's avatar

    Great, nu nog aan een creditcard komen om de 600.001’e te zijn.

  2.   
    ReinsNL's avatar

    Moet het met een creditcard dan? dacht dat het ook met paypal kon of zo 🙁

  3.   
    Maotes's avatar

    Geen idee, voor zo ver ik weet met creditcard.

  4.   
    Overload14's avatar

    Op de Ps3 kan je helaas alleen met creditcard betale. Mss moeten we eens een petitie schrijven dat Sony ook Pre-paid kaarten gaat verkopen

  5.   
    superdedupe's avatar

    ’t mag officieel niet maar als je een ps3 hebt kan je ook accountsharen en dan kan je het gratis downloaden…

    alleen weet ik niet zeker of er misschien een bescherming zit in bf1943 die het onmogelijk maakt met zn tweeën tegelijk te spelen. Ik ben niet voor deze methode maar het is een oplossing voor mensen die geen toegang hebben tot een creditcard.

  6.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    ”Overload14″ schreef, "Op de Ps3 kan je helaas alleen met creditcard betale. Mss moeten we eens een petitie schrijven dat Sony ook Pre-paid kaarten gaat verkopen"

    Ja precies ik vind het zelf ook stom dat je het met creditcard moet doen 👿 🙁

  7.   
    ReinsNL's avatar

    Ik heb geen console maar ja.
    Mooi wachten en in september hopelijk via steam binnen halen 🙂

  8.   
    Alirocks1's avatar

    Dat kun je vergeten via steam.
    Het word een free to download game zoals Battlefield Heroes.

  9.   
    jungler's avatar

    das lekker veel 🙂 ik ben uniek !!! 😀

  10.   
    ReinsNL's avatar

    ”Alirocks1″ schreef, "Dat kun je vergeten via steam.
    Het word een free to download game zoals Battlefield Heroes.
    "

    Was dat maar zo.
    Je moet net als de console gamers betalen. Dacht 13.99 😀