Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Ratchet & Clank: A Crack in Time Comic-Con ’09 Gameplay Trailer

Ratchet Clank: A Crack in Time geeft antwoord op een aantal van de grootste vragen die fans van de franchise hebben. Ratchet ontdekt dat de kwade Dr. Nefarious achter de verdwijning van zijn trouwe robot Clank zit en hij gaat snel op zoek om zijn vriend te redden. Onderweg ontdekken zowel Ratchet als Clank de waarheid achter hun bestaan en wordt ook duidelijk wat hun ultieme lotsbestemming is. Terwijl het duo steeds dichter bij een hereniging komt, moeten ze zichzelf een belangrijk iets afvragen: ligt hun lot bij elkaar of is het tijd dat ze voor altijd zonder elkaar verder gaan. Verwacht verder weer prachtige graphics, zowel nieuwe als bekende slechteriken en veel nieuwe wapens en vaardigheden.

Ratchet & Clank: A Crack in Time verschijnt in de herfst voor de PlayStation 3. Wie meer info wil over de gameplay is bij deze trailer aan het juiste adres.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dat tijd gedoe aant begin is al zo vaak gedaan, en niet meer origineel 🙄 De gevechten zijn wel grappig 😆

  2.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    dat is echt tijd verspilling. is diit ook zo met deel 1??? vroeg me af om het eents te kopen. deel 1 dan 🙂

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Ikvond tools of destruction leuk, alleen heb je snel alle levels uitgespeeld… Quest for Booty nooit gespeeld. Misschien dat ik deze wel ga kopen. Heeft dit deel een net zo lange gameplay als ToD of een korte gameplay van 3 uur als QfB? 🙄

  4.   
    XTR17's avatar

    ps3 gek schreef, "Ikvond tools of destruction leuk, alleen heb je snel alle levels uitgespeeld… Quest for Booty nooit gespeeld. Misschien dat ik deze wel ga kopen. Heeft dit deel een net zo lange gameplay als ToD of een korte gameplay van 3 uur als QfB? 🙄 "

    Het zou een volwaardige game moeten worden. Dat heb ik ergens gelezen op een andere website.

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    tod was veelste makkelijk deze mag van mij veel moeilijker worden 😛