Need for Speed: Nitro verschijnt 19 november

Electronic Arts heeft zojuist laten weten dat Need for Speed: Nitro op 19 november bij ons in de winkels zal liggen. In deze racegame staat een luchtige, arcade-achtige aanpak van racen centraal, waarbij de game helemaal is afgestemd op de mogelijkheden van de Nintendo Wii en Nintendo DS.


Need For Speed: Nitro is door EA Montreal ontwikkeld. Deze game is een soort negatief van Need for Speed: Shift, aangezien pure lol en arcade racing in Nitro de dienst uitmaken. Ontwikkel je eigen racestijl, pas jouw voertuigen aan en ga helemaal los in vijf exotische steden.

Need for Speed: Nitro verschijnt 19 november voor de Nintendo Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Maotes's avatar

  Ik ga ‘m toch niet kopen, hij ziet er best lelijk uit…

 2.   
  L3aver's avatar

  Voor mij ook niet deze game. Ben langzamerhand wel uitgekeken op de Need For Speed Serie. Midnight Club is veel beter:) XD 😛

 3.   
  HardCoreGamerâ„¢'s avatar

  Deze gaa ik echt niet kopen dan zal ik maar liever wachten op race driver grid 2… als hij ooit nog komt

 4.   
  Faex's avatar

  wat is nfs shift. dan ??? maar nitor is idd lelijk!!!

 5.   
  Darkknight's avatar

  GamerGames schreef, "Deze gaa ik echt niet kopen dan zal ik maar liever wachten op race driver grid 2… als hij ooit nog komt"

  zekeeeers

 6.   
  gamer07nl's avatar

  Fabi [Cc] schreef, "wat is nfs shift. dan ??? maar nitor is idd lelijk!!!"

  Shift is voor de PC, XBox360,ps3 en volgens mij ook voor de ps2(niet zeker) en nitro voor de DS en Wii. Speciale Nintendo versie dus die niet al dat brute hd geweld aan kan.

 7.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ze plakken een naam op een game, en die game verdient het niet eens die naam te krijgen. 😕 En dan ook nog zelfs 2x 👿 Van mij part mogen ze nog een keer een remake maken van de oude versies, en anders gewoon stoppen met NFS en niet verder uitmelken 🙄

 8.   
  Faex's avatar

  gamer07nl schreef, "

  ”Fabi [Cc schreef, "”]wat is nfs shift. dan ??? maar nitor is idd lelijk!!!"

  Shift is voor de PC, XBox360,ps3 en volgens mij ook voor de ps2(niet zeker) en nitro voor de DS en Wii. Speciale Nintendo versie dus die niet al dat brute hd geweld aan kan."

  okeee, thx