Releasedatum Uncharted 2: Among Thieves onthuld

Uncharted 2: Among Thieves vordert al behoorlijk, zo liet ontwikkelaar Naughty Dog onlangs weten. Een releasedatum zou niet lang meer op zich laten wachten en vandaag is onthuld dat deze veelbelovende PlayStation 3-exclusive op 23 oktober in Europa uitgebracht zal worden. Nog drie maanden geduld dus…


Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.

Lees voor meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves onze E3-preview!

Uncharted 2: Among Thieves verschijnt 23 oktober voor de PlayStation 3.

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Yes Yes Yes… maar duurt nog wel lang 🙁 👿

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Heb hem liever iets later. Maar goed, we hebben er niet minder plezier door xD.

 3.   
  kkarel's avatar

  duurt veel te lang ikke will hem nu! 😥 😀

 4.   
  NiSh's avatar

  GamerGames schreef, "Yes Yes Yes… maar duurt nog wel lang 🙁 👿 "

  Ja, maar dan heb je wel een vette game 🙄

 5.   
  Mattmerize's avatar

  Man, zo lang?! De singleplayer is al af, en dat is hetgene wat Uncharted 2 zo tof gaat maken. Ik wil Naughty Dog niet voortijdig afzeiken (jawel), maar ze hebben nog nooit eerder een multiplayer in een van hun spellen gehad, toch? Ik denk dus niet dat de multiplayer mij lang gaat vermaken zoals bij Killzone 2. En aangezien de singleplayer al af is mogen ze Uncharted 2 wat mij betreft nu gewoon al in de schappen leggen.

 6.   
  GENERAL_DS's avatar

  Matthijsjuh schreef, "Man, zo lang?! De singleplayer is al af, en dat is hetgene wat Uncharted 2 zo tof gaat maken. Ik wil Naughty Dog niet voortijdig afzeiken (jawel), maar ze hebben nog nooit eerder een multiplayer in een van hun spellen gehad, toch? Ik denk dus niet dat de multiplayer mij lang gaat vermaken zoals bij Killzone 2. En aangezien de singleplayer al af is mogen ze Uncharted 2 wat mij betreft nu gewoon al in de schappen leggen."

  ze willen het denkik nog ff perfectioneren (alle bugs eruit ondertitieling enzo) denkik 😆
  en nattuurlijk de multi. (die gaat egt floppen) 🙄