Gamersnet.nl

Naamloze Halo-studio van Microsoft krijgt wellicht een toepassende naam

Sinds de splitsing van Bungie en Microsoft had Bungie de intentie om zich minder te richten op de Halo-franchise. Op dit moment is daar nog weinig van te merken met de productie van zowel Halo 3: ODST en Halo Reach. Toch is de Halo-franchise in het bezit van Microsoft en hebben zij een studio opgericht die zich zal bezighouden met Halo-projecten. Tot nu toe ging deze studio naamloos door het leven, maar daar zou snel verandering in kunnen komen.

Afgelopen week werd namelijk het patent vastgelegd voor ‘343 Industries’, een naam die waarschijnlijk niet gekoppeld zal worden aan een game, maar aan een studio. Zoals vele Halo-fans wellicht weten, is de 343 Guilty Spark één van de gevaarlijkste vijanden van de Master Chief en daarom bestaat het vermoeden dat de nieuwe merknaam gebruikt zal worden voor de nieuwe Halo-georiënteerde studio. De berichten worden op dit moment ontkend door Microsoft.


Op dit moment werken er al grote namen bij de nog naamloze studio als Ryan Payton, ex-producent van Kojima Productions en Frank O ‘Connor, ex-community manager van Bungie.