Midway sluit kantoor in Chicago; 60 werknemers ontslagen

Het zijn turbulente tijden voor ontwikkelaar Midway na een eerdere overname door Warner Bros. en het sluiten van een studio in Newcastle. Daar houdt het echter niet op, aangezien onlangs bekend werd dat Midway een kantoor sluit in Chicago, waardoor er zestig mensen op straat komen te staan, onder wie leidinggevende Matt Booty.

De in Chicago gelegen ontwikkelstudio van Midway heeft wel nog toekomst, aangezien de honderd werknemers daar nieuwe posities aangeboden krijgen door nieuwe eigenaar Warner Bros. Een ander klein lichtpuntje langs het hobbelige pad waar Midway zich op bevindt is dat de studio in San Diego, die eerder niet gekocht werd, nu mogelijk toch overgenomen wordt. De studio maakte eerder de TNA worstel games voor Midway.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Jammer dat warner bros.bijna alleen maar B games (terminator, wanted, watchmen) uitbrengt, hopelijk doet midway hier nog wat aan om nog met een A game te komen zolang ze nog open kunnen blijven ๐Ÿ™„

  2.   
    NiSh's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Jammer dat warner bros.bijna alleen maar B games (terminator, wanted, watchmen) uitbrengt, hopelijk doet midway hier nog wat aan om nog met een A game te komen zolang ze nog open kunnen blijven ๐Ÿ™„ "

    Ja idd, een A klasse game zou wel weer top zijn van Midway maar Midway is bijna failliet ๐Ÿ™