Wolfenstein haalt achievements tevoorschijn

De achievements voor de Xbox 360-versie van Wolfenstein zijn reeds bekend gemaakt door uitgever Activision. Er zijn 1000 gamerpoints te behalen welke zijn ondergebracht in 49 achievements. Het valt echter op dat de game veel multiplayer achievements kent, wat er dus op lijkt dat Wolfenstein zich richt op de online multiplayer.

Een overzicht van de te behalen doelen is te vinden op Xbox360Achievements. Trophies voor de PlayStation 3-versie van Wolfenstein zijn nog niet uit de doeken gedaan.

Wolfenstein speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en ook de nazi’s zijn weer van de partij. De nazi’s zijn echter druk bezig met het experimenteren met occulte krachten uit de Veil, een alternatieve werkelijkheid van de stad waarin alles zich afspeelt. Die stad is één groot geheel, waarbij je nieuwe delen vrij kunt spelen door missies en quests te voltooien. Ook kom je zelf af en toe in de andere dimensie van de Veil terecht, waarbij de wereld om je heen een groene waas krijgt en je over speciale krachten kunt beschikken. Gedurende de game word je soms ook bijgestaan door computergestuurde hulptroepen. Hoofdpersoon in Wolfenstein is wederom B.J. Blazkowicz en hij beschikt over enkele bovennatuurlijke krachten om het op te nemen tegen de nazi’s.

Wolfenstein zal 21 augustus verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik vind het nog steeds jammer dat ze zoon soort achievement/trophies systeem niet voor PC versies van games hebben 🙁

 2.   
  craz's avatar

  Ze lijken mij niet zo moeilijk maar het maximum van een achievement is wel weer 30 gamerpunten.

 3.   
  martijn901's avatar

  Ik las ergens dat de ps3 tropy’s het zelfde waren weet iemand of dit waar is

 4.   
  Daniel Z's avatar

  ”martijn901″ schreef, "Ik las ergens dat de ps3 tropy’s het zelfde waren weet iemand of dit waar is"

  Meestal wel, maar ze zijn nog niet officieel getoond.

 5.   
  NiSh's avatar

  Yeay achievements! 😆

 6.   
  Baker502's avatar

  leuke achievements 8)

 7.   
  Neolite's avatar

  Ik heb de vorige wolfenstein games grijs gespeeld dus deze kan er ook wel bij, achievements zijn daarbij natuurlijk altijd welkom 8) Ik kijk alleen nooit naar achievements omdat ik vind dat die teveel verklappen van het verhaal.