Vier sfeervolle screenshots S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Eind dit jaar kunnen we pas weer eens genieten van een sfeervol avontuur in de wereld van S.T.A.L.K.E.R., maar vandaag mag ontwikkelaar GSC Game World ons weer in spanning houden met wat nieuwe screenshots van S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Onderaan dit bericht zijn ze te bewonderen en sfeervol mogen ze zeker zijn.


S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat is het tweede vervolg op S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Met een agent van de Oekraïense geheime dienst voer je door een open wereld verschillende missies en quests uit. Natuurlijk heeft ontwikkelaar GSC Game World ook wat aanpassingen in het spel doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe vijanden en vrienden en is het spel na het uitspelen van het verhaal ook nog verder te spelen.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat staat in de planning voor een release in de herfst van 2009.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Aftermath's avatar

  Van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl enzo vond ik de graphics echt tegenvallen

 2.   
  Daiben's avatar

  me to ik had hem gedownload alleen die schuur ben ik heengegaan en alles liep heel vaag en dergelijke. had alles op het hoogst staan @ 1680 x 1050. ik speel geen spel omdat het grafisch mooi is ik vermaak me prima met tomb raider 1 maar het liep gewoon niet lekker. nu eerst maar kijken of clear sky beter is 8)

 3.   
  NiSh's avatar

  wfptyphoon schreef, "Van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl enzo vond ik de graphics echt tegenvallen "

  Jha het viel tegen maarja… 🙁

 4.   
  Xiquzor's avatar

  Daiben schreef, "me to ik had hem gedownload alleen die schuur ben ik heengegaan en alles liep heel vaag en dergelijke. had alles op het hoogst staan @ 1680 x 1050. ik speel geen spel omdat het grafisch mooi is ik vermaak me prima met tomb raider 1 maar het liep gewoon niet lekker. nu eerst maar kijken of clear sky beter is 8) "

  stalker heeft bij mij ook nooit vlot gelopen, kheb nochtans geen slecht systeem!? heb hem getest op xp en vista, maar kreeg telkens een lage fps-waarde 👿

 5.   
  Neolite's avatar

  Dat stalker niet zo soepel loopt heeft te maken met de belichting, Dynamic lighting enzo. Nu kan je dat van hoog naar laag zetten en hoe hoog dat kan word voor een groot deel bepaald door je systeem. Naar mijn mening moet je stalker niet gaan beoordelen op zijn grafisch vermogen maar op zijn sfeer. 😉

 6.   
  Houserz's avatar

  Ik vond dit spel te eng om te spelen whaha ik trok het niet. 🙂