Marvel vs. Capcom 2 krijgt PSN datum

Capcom liet weten dat hun remake van de Dreamcast topper, Marvel vs. Capcom 2, op 13 augustus terug te vinden is op het Playstation Network. De PSN-versie maakt zijn opwachting twee weken na de Xbox 360-versie en zal voor 15 euro te downloaden zijn.

De remake is voorzien van een online mutliplayer, een breedbeeld optie en diverse filters die de graphics verbeteren. Alle 56 speelbare personages zullen al vanaf het begin speelbaar zijn in zowel de singleplayer als de multiplayer.

Marvel vs. Capcom 2 is gebaseerd op de code van de Dreamcast-versie, waarmee Capcom naar eigen zeggen de beste versie naar het HD-tijdperk haalt. De game ondersteunt online spelen en meerdere HD-upscaling opties om de visuele instellingen naar eigen smaak aan te passen. Verwacht echter niet dezelfde HD-graphics als in de remake van Street Fighter II Turbo.

Verder is het niet nodig om characters vrij te spelen, want ze zijn allemaal direct vanaf de start beschikbaar. Denk hierbij aan Marvel-personages als Wolverine, Cyclops, The Hulk, Spider-Man, Iron man en Venom, terwijl de selectie Capcom-spelers uit bekende namen als Ken, Ryu, Chun-Li, Zangief, Mega Man en Ruby Heart bestaat

Marvel vs. Capcom zal op 13 augustus verschijnen voor Playstation Network. De Xbox 360-versie verschijnt 29 juli.

  1.   
    NiSh's avatar

    Lijkt met vet,
    alleen jammer dat ik geen PS3 e.d heb 😥

  2.   
    Infector's avatar

    NiSh schreef, "Lijkt met vet,
    alleen jammer dat ik geen PS3 e.d heb 😥 "

    Loowl 😳