Schrijf je in voor diverse workshops van Free Gaming Round 2

Het Free Gaming evenement was vorig jaar al een groot succes en dus wordt er dit jaar een vervolg aan gegeven in de vorm van Free Gaming Round 2. Dit gratis outdoor gaming festival vindt aanstaande zaterdag, 18 juli, plaats op en rondom het Schouwburgplein in Rotterdam. Hier kun je de nieuwste speelbare games, previews, optredens, competities, (game)art, workshops en live game actie beleven. Er zijn 4 workshops waar je je voor kunt inschrijven.

    – Nieuwe Garde Rotterdam – Storytelling in Games (gegeven door jonge Rotterdamse schrijvers en songwriters). Nieuwe Garde Rotterdam laat van zich spreken met een speciale workshop “Storylines voor Games”. Om 14:30 uur kun je in hun tent terecht voor deze inspirerende workshop, waarbij je samen met professionele schrijvers en andere creatieven aan de slag gaat met jouw gameverhaal. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

    – Workshop Gamecharacter design (voor beginners I en voor gevorderden II), gegeven door leadconcept artist Romano Molenaar, ook bekend als Storm-tekenaar. Concept artist Romano Molenaar van Khaeon Games zal 2 workshops geven in het kader van Character Design. Workshop Character design I – van idee tot schets: waarin wordt behandeld en getekend hoe een character van het idee tot een concreet concept wordt gevormd. Workshop Character design II – van schets tot uitwerking: Met deze workshop wordt behandeld en getekend hoe het uiteindelijke ontwerp wordt gepresenteerd.

    – Workshop Animatie/Stop Motion, gegeven door Digital Playgound. Interactief een game animeren! Zelf ga je creatief aan de slag, anderen geven jou real time inspiratie. Meld je aan om als één van de weinigen bij het team ‘ter plekke’ te horen. Beinvloed de game via Twitter. Breng je laptop of iPhone mee en log gratis in op internet via Rotterdam Draadloos!

    – Workshops Games reviewen gegeven door Guido Hogenbirk van het wetenschappelijk tijdschrift Quest. Wil je je graag verder verdiepen in de kunst van het games reviewen? Sluit dan aan tijdens de workshop Games Reviewen door Guido Hogenbirk, journalist voor Quest.

Kijk op www.free-gaming.nl voor meer informatie. Inschrijven? Stuur een mail naar [email protected] en vergeet niet te vermelden voor welke workshop je graag wilt inschrijven!

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Die bovenste workshop is misschien wel leuk, want het is moeilijk om iets te verzinnen wat al niet bedacht is 😛

  2.   
    Kilerden's avatar

    nah, niks voor mij 😛

  3.   
    rocksteen's avatar

    de tweede lijkt mij nou leuk (Gamecharacter design) maar dan wel beginners een doen 😆

  4.   
    Serg1337's avatar

    mij lijkt de 2de wel leuk 😛

  5.   
    Maotes's avatar

    Is het verplicht om je ergens voor in te schrijven?

  6.   
    Serg1337's avatar

    wat denk je zelf :’)

  7.   
    craz's avatar

    Nitroglycerine schreef, "Is het verplicht om je ergens voor in te schrijven?"

    Serg hij bedoelt moet je je in schrijven als je ernaartoe wil(toch?? :P) en de antwoord is nee dat hoeft niet je kan er gewoon naartoe en het is gratis 😉

  8.   
    ChielB's avatar

    Free Gaming Round 2 is gewoon gratis en vrijblijvend toegankelijk, dus daarvoor hoef je niets te doen. Wil je echter een workshop volgen, dan is inschrijven wel verplicht.

  9.   
    Serg1337's avatar

    oh, sorry, mijn fout 😛

  10.   
    Maotes's avatar

    ChielB schreef, "Free Gaming Round 2 is gewoon gratis en vrijblijvend toegankelijk, dus daarvoor hoef je niets te doen. Wil je echter een workshop volgen, dan is inschrijven wel verplicht."

    Ah, okee. Bedankt. Door mijn school van dit jaar ben ik dingen gewend dat je je gewoon ergens voro moet inschrijven als je ergens heen wilt en dat iets anders dan verplicht, enzo. Dus daarmee was ik even in de war.

    Thanks :).

  11.   
    zombieater's avatar

    Alleen de laatste lijkt me een beetje saai, maar ik ga er tog niet heen, kga 18 jul op vakantie 😀

  12.   
    mazterman's avatar

    zou wel wille kom alleen nooit in rotterdam ..

  13.   
    gebruiker50081's avatar

    Ik ga erheen. Gaat de gn crew ook kijken of niet?