Nieuwe tracks voor Rock Band: The Dead Weather en Judas Priest

Na talloze eerdere updates in de tracklist van Rock Band voegen ook The Dead Weather en Judas Priest zich aan deze lijst toe. Drie nummers van The Dead Weather, waaronder te verstaan ‘No Hassle Night’, ‘Treat Me Like Your Mother’ en ‘Hang You From the Heavens’ staan inmiddels op de Xbox Live Marketplace. Los kosten ze 160 Microsoft Points per stuk, in een bundel van alledrie de tracks kost het je 440 Microsoft Points.

Judas Priest’s ‘Eat Me Alive (Live)’ en ‘Dissident Aggressor (Live)’ zijn inmiddels ook toegevoegd en kosten per stuk 160 Microsoft Points.


Rock Band is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm moet overgieten naar de next-gen consoles. Rock Band wordt ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die mede verantwoordelijk was voor de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Wil je weten of wij Rock Band een swingende game vonden? Check dan snel onze review

Rock Band is reeds verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii.

  1.   
    De Joeri's avatar

    De twee Judas Priest nummers ga ik zeker halen.

  2.   
    B4d33nD's avatar

    Prophecy van Judas’ nieuwste album staat ook op marketplace. Het zijn allemaal live versies. Heb ze alledrie gehaald, Judas is vet! 😀