Lekker driften op nieuwe screenshots Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift is een van de vele Need for Speed-games waar door diverse ontwikkelaars aan gewerkt wordt. Electronic Arts heeft voor een geheel nieuwe strategie gekozen en de serie wordt zo met diverse varianten uitgebreid, die allemaal een eigen insteek hebben en een specifieke doelgroep kunnen aanspreken.

Shift wordt de realistische variant en veel gamers zijn dan ook best benieuwd naar deze nieuwe wending van de Need for Speed-serie. Vandaag kunnen in elk geval van vier verse screenshots genieten.

Need for Speed: Shift richt zich op de realiteit van racen, de bestuurders én auto’s gedragen zich zo natuurgetrouw mogelijk en de ‘underground’-sfeer komt in deze game dan ook niet aan bod. G-krachten, hoofdbewegingen van de coureur en massatraagheid beïnvloeden je zicht op de weg om het realisme nog verder op te krikken. Vrij rondkijken in de auto is ook een optie, waarbij de hele cockpit in 3D is weergegeven. De ontwikkeling is in handen van Slightly Mad Studios, die ook al aan geprezen games als GT Legends en GTR 2 heeft gewerkt.

Need for Speed: Shift komt 17 september uit voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PSP.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Maotes's avatar

    Ziet er wel mooi uit, maar ik koop geen Need For Speed meer tegenwoordig. Liever een FPS of een Hack ’n Slash.

  2.   
    Bello 2185's avatar

    Ziet er goed uit, ik weet niet wat het is maar ik koop zowat elke NFS die er uit komt. In de hoop dat die beter is dan de vorige. 😛

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Ik koop hem niet omdat de naam Need for Speed er nog op staat. 😛 Dit spel verdient waarschijnlijk een betere naam. Dit gaat meer richting de simulatie dan arcade… Of weten ze gewoon niet wat ze willen?

  4.   
    Chikin's avatar

    Ziet er mooi uit en ik wil wel gaan driften maarja of ik ga kopen weet ik niet 😛 Een vriend gaat kopen dus ga ik kijken of die leuk is xD

  5.   
    jungler's avatar

    ik vind het er wel lekker uitzien maar ik wacht nog ff af 🙂

  6.   
    calkie's avatar

    na carbon had ik het wel gezien met de serie nfs ug 1 /2 waren de beste van de laatste generatie

  7.   
    Infector's avatar

    Need For Speed, here i come!!

  8.   
    zultrax's avatar

    ps3 gek schreef, "Ik koop hem niet omdat de naam Need for Speed er nog op staat. 😛 Dit spel verdient waarschijnlijk een betere naam. Dit gaat meer richting de simulatie dan arcade… Of weten ze gewoon niet wat ze willen?"

    dit doen ze omdat de klanten allemaal iets anders willen, dus geen zorgen er komt ook een meer arcade versie 😉