Patch 1.4 voor Empire: Total War zal zich richten op maritieme gevechten

Een maand geleden kwam patch 1.3 uit voor Empire Total War, die onder andere 14 nieuwe troepen en ondersteuning voor multithreading met zich mee bracht. Vandaag is bekend gemaakt dat we over een tijdje ook update 1.4 kunnen verwachten, waarin het vooral zal gaan om de gevechten op zee. Zo zal de balans tussen de schepen verbeterd zijn door een soort van schaar, papier, stenen-systeem, wat zorgt voor een nieuwe dynamiek bij de maritieme gevechten.

Voor een volledige lijst met details over update 1.4 kun je hier terecht. Wanneer de update uit zal komen is nog niet bekend.

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  mazterman's avatar

  wel beter dat ze langzaam alles verbeteren ze hadden hem echt te vroeg uitgebracht

 2.   
  Moon-Hero's avatar

  Awesome 😀

 3.   
  Boxer's avatar

  eindelijk een kans om die stomme blokkade van de franse te verbreke

 4.   
  Infector's avatar

  Hell Yeah!!