Command & Conquer 4 zal constante internetverbinding eisen

Als je Command & Conquer 4 koopt en een paar dagen geen internet hebt, dan zul je het ook een paar dagen zonder Command & Conquer 4 moeten doen. Vandaag heeft community manager APOC namelijk bekendgemaakt dat je vanwege een feature die de vorderingen van spelers constant bijhoudt, altijd verbinding moet hebben met het internet. Of dit een langzame verbinding is of een snelle maakt echter niet uit. Sommige mensen vermoeden dat deze constante internetverbinding ook iets te maken heeft met een maatregel tegen piraterij.

Verder maakte APOC ook bekend dat spelers met een snelle internetverbinding in de multiplayer geen lag zullen ondervinden als andere spelers een langzame internetverbinding hebben.


Command & Conquer 4 speelt zich af na de gebeurtenissen uit Command & Conquer 3: Tiberium Wars. We schrijven het jaar 2062 en de mensheid staat op de rand van uitsterven. Binnen zes jaar zal Tiberium de Aarde volledig onbewoonbaar hebben gemaakt en dus komen de Global Defense Initiative (GDI) en Brotherhood of Nod in actie om te zorgen dat Tiberium niet de volledige planeet verwoest.

Het ondenkbare wordt echter werkelijkheid als de bekende en beruchte Nod-leider Kane vertrekt richting het GDI-hoofdkwartier. Wat zijn Kane’s plannen in het hart van de vijandige basis? Command & Conquer 4 zorgt voor een episch slotstuk van het Tiberium-universum.

De game bevat campaigns met de GDI en Nod, die zowel alleen als coöperatief te spelen is. Daarnaast bevat Command & Conquer 4 een geheel nieuwe 5-tegen-5 object-based multiplayer, waarin teamwork centraal staat.

Command & Conquer 4 verschijnt medio 2010 voor de PC.

  1.   
    Kilerden's avatar

    Dat is irritand, kan je niet ff op je laptop, als je ergens anders bent C&C 4 spelen :s

  2.   
    JohnnyBNL's avatar

    Hahah wat een noobs zeg, gaan ze het zonder DRM doen maar dan is er wel weer een internet verbinding vereist o ik voel gewoon dat deze game veel illegaal gedownload gaat worden kan niet anders.

  3.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Ach Die piraterij verzint er altijd wat op. dus snap niet echt wat ze hiermee willen bereiken.

  4.   
    Tadao's avatar

    da wisten we al,wegens da anti-cheat gebeuren

  5.   
    Alias's avatar

    Kilerden schreef, "Dat is irritand, kan je niet ff op je laptop, als je ergens anders bent C&C 4 spelen :s"

    Waarom niet? Er staat dat het gewoon een internetverbinding wil, staat ook dat het niet uit maakt of dit een sneller of langzame(re) verbinding is. Lijkt mij gewoon dat wanneer jij C&C speelt dat je gewoon nog ergens op een laptop kan internetten in huis. Als ik het zo lees zal het spel niet zoveel bandbreedte vragen dat je gelijk niet meer kan internetten met een andere pc thuis.

  6.   
    XTR17's avatar

    Maakt mij niet uit 8) Zolang het spel maar net zo vet is als deel 3 en de uitbreiding!

  7.   
    Boxer's avatar

    dit was al een tijdje bekent op commandandconquer.com

  8.   
    Sacul's avatar

    Alias schreef, "

    ”Kilerden” schreef, "Dat is irritand, kan je niet ff op je laptop, als je ergens anders bent C&C 4 spelen :s"

    Waarom niet? Er staat dat het gewoon een internetverbinding wil, staat ook dat het niet uit maakt of dit een sneller of langzame(re) verbinding is. Lijkt mij gewoon dat wanneer jij C&C speelt dat je gewoon nog ergens op een laptop kan internetten in huis. Als ik het zo lees zal het spel niet zoveel bandbreedte vragen dat je gelijk niet meer kan internetten met een andere pc thuis. "

    En als je je laptop nu juist meeneemt naar een plek waar je geen toegang tot internet hebt? En toen ik in Curacao zat, had ik ook niet altijd beschikking tot internet en ik heb toch een enkele keer C&C Generals gespeelt. Dat had ik niet kunnen doen met deze beveiliging…

    Ja, ik zie het als een beveiliging. Als het alleen is om stats te uploaden, hadden ze dit ook handmatig kunnen doen. Een knop in het menu ‘Upload my stats’ o.i.d.
    Maargoed, ik laat deze game toch links liggen. Maar ik hoop niet dat EA verder deze kant op gaat.

  9.   
    Mmore's avatar

    Fail. Fijn als je internet eruit ligt en je denkt van: “Hey, laat ik dan maar C&C gaan spelen”.

    Ach, zoals gewoonlijk zal ook C&C: 4 gecracked worden en wat doen dan de mensen met een legale versie? Exactly.

  10.   
    GENERAL_DS's avatar

    boeie redalert3 is vet gaaf 😆

  11.   
    Tha Destiny's avatar

    Ik zeg 2 weken voor er een crack verschijnt.