FIFA 10 voorzien van releasedatum

Elk najaar is het weer zo ver, dan kunnen liefhebbers van virtueel voetbal aan de slag met een nieuwe editie van FIFA. Dit jaar is het de beurt aan FIFA 10 en Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat deze game vanaf 1 oktober in de Nederlandse winkels zal liggen.

FIFA 10 bouwt verder op de succesvolle formule van FIFA 09. In dit nieuwe deel is de AI van keepers aangepakt, waardoor je doelman nog beter op schoten moet reageren, en verder kennen ook je medespelers een betere intelligentie, wat goed samenspel moet bevorderen. Een andere nieuwe functie voor de next-gen versies (Xbox 360 en PlayStation 3) is de mogelijkheid om 360-graden te dribbelen. Dit moet voor nog meer balgevoel en realisme zorgen.

FIFA 10 verschijnt 1 oktober voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS en als mobile game.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Cool maar denk niet dat ik hem ga kopen. heb deel 9 en er is weinig veranderd ja alleen de cover 😛 dus 10 zit er voor mij niet bij. mischien de world cup! 😀

  2.   
    Moon-Hero's avatar

    En dit ook niet verschuiven 👿 net als die andere miljoenen games

  3.   
    Maotes's avatar

    Op school een maandje geleden ofzo hadden we nog lol om de titel. We begonnen over Fifa 09, dus daarna kwamen we bij Fifa 10. Zei eentje ”Fifa 10.. dat klinkt toch niet?” Andere: ”Het is Fifa 010!” En dat was een Feyenoord supporter.

    Het ging nog wel wat verder, maar alle domzinnigheid die je kan bedenken op VMBO/MAVO niveau.

  4.   
    DenniZ's avatar

    Nou ben benieuwd wat voor misbaksel ze nu weer op het pc platform loslaten 🙄

  5.   
    Chikin's avatar

    DenniZ schreef, "Nou ben benieuwd wat voor misbaksel ze nu weer op het pc platform loslaten 🙄 "

    Haha xD

  6.   
    amine98324's avatar

    leuk!voeg mij toe op xfire amine98324