Twee gameplay trailers van WET druipen van de actie

Femme fatale Rubi is weer terug van weggeweest. Vandaag pikten we namelijk twee erg gave gameplaytrailers van de actiegame WET op, en deze trailers druipen van de actie.

WET draait om Rubi, een beeldschone, maar dodelijke vrouw die tegen een gepaste vergoeding ‘problemen’ oplost en daarbij geweld niet uit de weg gaat. Als Rubi op een dag de opdracht van een rijke man aanneemt om zijn zoon te vinden, denkt ze dat het een simpele klus wordt. Ze had het echter verkeerd, de opdracht bleek niet zo simpel te zijn en ook de man die Rubi inhuurde blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is.

Zodoende ontvouwt zich een actievol verhaal vol verraad, vrienden, vijanden, geweren en zwaarden. Rubi is niet alleen lenig genoeg om back-flips en andere speciale manoeuvres uit te voeren, al dan niet door de omgeving te gebruiken, maar ze kan ook zeer goed overweg met een samurai-zwaard. De game kent verder een beetje de filmische stijl van een Tarantino of Rodriguez, waarbij regelmatig flashbacks gebruikt worden in combinatie met een Super-8 film effect om de game extra sfeervol te maken.

WET is in ontwikkeling voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Kilerden's avatar

  ziet er wel cool uit, maar als je het spel uitspeelt zonder slowmotion ben je ’n keer zo sneller klaar ๐Ÿ˜› xD

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Tweede trailer zag er nog wel buggy uit ๐Ÿ˜•

 3.   
  martijn901's avatar

  In de eerste trialer zien de moves er vet uit maasr ikl kreeg niet echt het gevoel dat je ze nodig had ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•

 4.   
  TotalPicnic's avatar

  alles is mooi.
  alleen de rechthoekige arena is een beetje bijzonder saai