The Witcher voorzien van patch 1.5

Liefhebbers van de Witcher kunnen weer even aan de slag, want ontwikkelaar CD Projekt heeft alweer patch 1.5 uitgebracht. Zoals te verwachten maakt deze korte metten met wat bugs. Daarnaast worden er vijf nieuwe avonturen toegevoegd en worden alle vormen van de beveiliging DRM verwijderd, wat betekent dat de game niet langer de DVD vereist om te kunnen spelen.

De volledige lijst met veranderingen is onderaan dit bericht te vinden. De patch weegt maar liefst 372 MB en is hier te downloaden vanaf de officiële website.


The Witcher: Enhanded Edition is wat de naam al zegt: een verbeterde versie van The Witcher. Om te beginnen worden allerlei technische klachten opgelost, waardoor laadtijden bijvoorbeeld met 80% verminderd worden. Verder zijn de vertalingen stuk voor stuk flink verbeterd door opnieuw geschreven stukken script en opnieuw ingesproken stemmen. Elk pakket zal alle bevatten, naast de D’jinni Adventure Editor, twee officiële adventures, de soundtrack, extra muziek geïnspireerd door de game, een game guide, een kaart van de wereld van The Witcher en nog meer. Gamers die de game al hebben aangeschaft kunnen al deze uitbreidingen gratis downloaden.

Lees ook onze uitgebreide review.

The Witcher is inmiddels verschenen voor de PC en in september nogmaals uitgebracht als Enhanced Edition.

    Patch 1.5:

    Modifications:
    – copy securities (DRM) are removed
    – playing the game no longer requires the game disc in the drive
    – patch solves problems with EAX and blurred graphics

    Additionally:
    – 5 bonus adventures made by the Witcher community: ‘Deceits’, ‘Blight of the Bogs’, ‘Wraiths of Quiet Hamlet’, ‘The Wedding’, ‘Merry Witchmas’.

  1.   
    craz's avatar

    Ik heb nog en eens de enhanced edition gedownload ik heb hem al zo lang niet meer gespeeld 😛

  2.   
    Cirdan's avatar

    oooo:O jij zegt de D woord op een gamingsite, nu zul je voor eeuwig branden 😛

    Hmmm, denk dat ik The WItcher maar weer eens uit de kast haal 😉 Lijkt me wel weer leuk om te spelen nu dat ik zoveel vrije tijd heb.

  3.   
    LennardF1989's avatar

    YES!

    *download patch*

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik heb Witcher ook lange tijd niet gespeeld. Ik denk dat ik het binnenkort weer ga spelen. Deze nieuwe patch geeft mij motivatie om weer te beginnen.