Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Dead Space Extraction Controls Trailer

Dead Space Extraction is een nieuwe horrorervaring vol actie, dankzij de bewegingsbesturing van de Wii-afstandsbediening vanuit een supersnel, ‘first person’-perspectief. De game is een prequel, waarin de gebeurtenissen aan bod komen die leiden tot de missie van Isaac Clarke aan boord van USG Ishimura in de originele Dead Space-game van 2008. In Dead Space Extraction probeert een groep wanhopige ruimtekolonisten te ontvluchten aan een verschrikkelijk virus op de Aegis VII-mijnkolonie, ergens in de verste uithoek van de ruimte.

In deze game maakt een nieuwe heldin haar opwachting. De bemanning wordt geveld door de mysterieuze besmetting en langzaam maar zeker wordt duidelijk dat zij een cruciale rol speelt in hun overlevingsstrijd. In Dead Space Extraction worden compleet nieuwe personages, wapens, vijanden, puzzels en multiplayer coöp-gameplay geïntroduceerd.

Dead Space Extraction verschijnt eind 2009 voor de Wii. Bekijk snel deze nieuwe Controls Trailer.

  1.   
    Spam-Fischer's avatar

    het is een wonder eindelijk een leuke maar ook bloederige game op de wii

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Spam-Fischer schreef, "het is een wonder eindelijk een leuke maar ook bloederige game op de wii"

    The Conduit is ook best wel een leuke game hoor 🙄

  3.   
    Mattmerize's avatar

    Spam-Fischer schreef, "het is een wonder eindelijk een leuke maar ook bloederige game op de wii"

    Leuke games zijn er genoeg op de Wii. Jij hebt gewoon geen smaak. Wat betreft Dead Space Extraction: het ziet er wel aardig uit, maar Dead Space zelf vond ik ook niks aan, en heel erg anders ziet het er niet uit. Ik hoop echter wel dat deze goed wordt. Er zijn te weinig FPS’s op de Wii. Tot nu toe heb je eigenlijk alleen Metroid Prime 3 als goede Wii-FPS. Ik denk echter dat het voor geen ruk gaat verkopen (hardcore games hebben die neiging op de Wii – kijk bijvoorbeeld maar naar MadWorld).

  4.   
    Spam-Fischer's avatar

    Matthijsjuh schreef, "

    ”Spam-Fischer” schreef, "het is een wonder eindelijk een leuke maar ook bloederige game op de wii"

    Leuke games zijn er genoeg op de Wii. Jij hebt gewoon geen smaak. Wat betreft Dead Space Extraction: het ziet er wel aardig uit, maar Dead Space zelf vond ik ook niks aan, en heel erg anders ziet het er niet uit. Ik hoop echter wel dat deze goed wordt. Er zijn te weinig FPS’s op de Wii. Tot nu toe heb je eigenlijk alleen Metroid Prime 3 als goede Wii-FPS. Ik denk echter dat het voor geen ruk gaat verkopen (hardcore games hebben die neiging op de Wii – kijk bijvoorbeeld maar naar MadWorld)."

    Ik weet wat je bedoelt maar, jij hebt gewoon geen smaak.
    Ik respecteer dat mensen die kinderachtige Nintedo figuur troep helemaal geweldig vinden.
    Ik ben anti nintendo maar ik hou het lkkr voor me;)

  5.   
    Mattmerize's avatar

    …zegt degene met een haat-aan-Wii-avatar. Nee, dat is heel erg “ik hou het lkkr voor me” hoor. Ik ben ervan overtuigd dat types als jij je mening baseren op een paar trailers van Wii Fit of Wii Sports en deze argumentloze mening als de waarheid betogen.