Steam Weekend Deal: koop Fallout 3 voor de halve prijs

Er is weer een mooie Weekend Deal op Steam te vinden, want tot maandag is Fallout 3 voor de halve prijs te koop. Dit betekent dat je de game de komende dagen voor slechts €22,49 in huis kunt halen, in plaats van de gebruikelijke €44,99. Het gaat hier om de gewone PC-versie, zonder downloadable content. In oktober van dit jaar wordt nog een speciale Game of the Year editie verwacht, die naast Fallout 3 ook over alle uitgebrachte downloadable content beschikt.


Het verhaal van Fallout 3 begint met je geboorte en de dood van je moeder in een ziekenhuis. Dit is het moment waar je bij een DNA analist je eigen character kan creëren. Het vechtsysteem van Fallout 3 wordt de Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) genoemd. Je kan vijanden neerhalen in real-time uit een first-person perspectief, maar het leuke van het V.A.T.S. systeem is dat je de tijd kan pauzeren om zo een doelwit naar vrije wil te selecteren. Het gebruik hiervan wordt echter wel beperkt door action points, maar deze zullen doorgaans de gevechten weer aangevuld worden. Als je het niet zo hebt op het levend villen van vijanden, garandeert Bethseda dat je ook door de levels kan heen worstelen door onopvallend en stil te werk te gaan. Het schijnt ook dat het voeren van conversaties je een heel eind op weg kan helpen om de gebieden zonder kleerscheuren te doorkruisen.

Vijanden kunnen je op precies dezelfde wijze aanvallen met het targeting systeem, dus het is mogelijk om op verschillende plaatsen op je lichaam geraakt te worden. Om deze gevechten overzichtelijk te laten verlopen is er een nieuw gezondheidsysteem, eveneens als een duidelijk radiatiesysteem. Deze laatste is een zeer praktische optie om de besmetting van water en voedsel aan te tonen vooraleer je dit nuttigt. Het Karma systeem zal wederom volop aanwezig zijn en er zijn ongeveer 9 tot 12 mogelijke eindes gebaseerd op jouw acties.

Wil je meer weten van Fallout 3? Check dan snel onze review!

Fallout 3 is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    amine98324's avatar

    wat is steam weekend deal :oops:.nooit van gehoord

  2.   
    ChielB's avatar

    Wat dus in het bericht staat: een aanbieding die 1 weekend geldig is.

  3.   
    amine98324's avatar

    en waar kun je die halen?

  4.   
    amine98324's avatar

    o laat maar ik heb het al gevonden een site

  5.   
    ChielB's avatar

    De bron verwijst ook naar de website van Steam. Je dient Steam te downloaden en dan kan je het programma verder gebruiken. 🙂

  6.   
    nurie's avatar

    heeft fallout multi of alleen singe, anyway, me interested :D, enige stomme is dat ik dan een maand later mn tv moet kopen 😥

  7.   
    XTR17's avatar

    Lol in de winkel haal je hem al 20 euro.

  8.   
    Deadstriker's avatar

    nurie schreef, "heeft fallout multi of alleen singe, anyway, me interested :D, enige stomme is dat ik dan een maand later mn tv moet kopen 😥 "

    Alleen singleplayer. 😉

    Edit: Steam is echt te duur gewoon, je kan fallout 3 al in de winkels kopen rond de €25,-

  9.   
    Thazero's avatar

    Komen hun nu nog aan met hun Weekend Deal, een beetje te laat zou ik zeggen als je hem in de winkel al voor rond de 25 a 20 euro kunt kopen.

  10.   
    Rrm's avatar

    steam is altijd veel te duur – enkel in amerika heeft het zin. Volgens steam is 20 euro hetzelfde als 20 dollar. In feite zou ik fallout 3 zoiezo niet kopen, het is gewoon geen goed spel… het verhal is veel te kort, maximum level is 20, en het is echt véél te traag.

  11.   
    irapi's avatar

    Rrm schreef, "steam is altijd veel te duur – enkel in amerika heeft het zin. Volgens steam is 20 euro hetzelfde als 20 dollar. In feite zou ik fallout 3 zoiezo niet kopen, het is gewoon geen goed spel… het verhal is veel te kort, maximum level is 20, en het is echt véél te traag."

    Das dus niet waar. Ik heb de orange box die overal 30 euro is voor 10 euro kunnen kopen via een weekend deal van steam 😮