Vanaf 3 juli Double XP Weekend voor Call of Duty: World at War

Er is goed nieuws voor gamers die snel willen levelen in Call of Duty: World at War, want Microsoft heeft zojuist aangekondigd dat komend weekend weer een Double XP Weekend van start gaat. Van vrijdag tot maandag kunnen spelers via Xbox Live dubbele ervaringspunten verdienen als ze World at War online spelen. Op vrijdag 3 juli wordt tevens een playlist update verwacht, die de mappen van het Map Pack 2 toevoegt aan de Core en Hardcore lijsten.


Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

De singleplayer van CoD: WaW zal de Perks uit de multiplayer van deel 4 gebruiken om de gevechten in singleplayer dynamischer te maken en voor het eerst wordt co-op voor 4 spelers ondersteund. Over de graphics hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken: het spel gebruikt dezelfde engine als Call of Duty 4.

Call of Duty: World at War is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

  1.   
    craz's avatar

    Waarom gewoon niet elke weekend.., Kijk naar halo 3 die heeft gewoon elke weekend een double XP weekend.

  2.   
    mazterman's avatar

    kerel…. ooit gehoort van beetje moeite moeten doen voor een goeie status duuuh !!! … of ben je zo iemand die de grootste nub is met een hoge rank, hoge rank moet bij mij wel ervaring betekenen en niet dubble exp kereltje

    ( Halo 3 mag je nooit van je leven vergelijken met CoD geen enkel )

  3.   
    mazterman's avatar

    no-life dus XD

  4.   
    Ivvo's avatar

    Nice, het weekend voor ik op vakantie ga. Ik weet alleen niet of ik wel tijd heb tussen het pakken door 🙁

  5.   
    craz's avatar

    mazterman schreef, "kerel…. ooit gehoort van beetje moeite moeten doen voor een goeie status duuuh !!! … of ben je zo iemand die de grootste nub is met een hoge rank, hoge rank moet bij mij wel ervaring betekenen en niet dubble exp kereltje

    ( Halo 3 mag je nooit van je leven vergelijken met CoD geen enkel )"

    Nou believe me hoge rank hoeft nooit hoge skill te betekenen look at me ik ben niet de hoogste rank at halo 3 maar ben wel goed vraag maar aan serg1337 😀 Dus als je al goed bent en je wilt snel ranken dan is elke weekend een dubbel xp weekend een lekker extraatje die je wel kan gebruiken voor je rank.

  6.   
    Rickass93's avatar

    Ik zie XBOX LIVE? Heeft PSN het ook?

  7.   
    Maotes's avatar

    Nope, dit heeft Microsoft zelf geregeld, en Sony doet er niet aan mee.

  8.   
    Rickass93's avatar

    Tis gewoon voor alle consoles.