Eerste DLC voor Red Faction: Guerrilla komt op 13 augustus

Red Faction: Guerrilla is al enige tijd te verkrijgen en wij hebben de game met een zeer verdienstelijke 8.8 beloond. Net zoals bij Saint’s Row zal Volition ook met downloadable content komen voor Red Faction en wij kunnen het eerste pakket verwachten op 13 augustus aanstaande. De DLC zal de naam Demons of the Badlands dragen en het zal een set single-player missies bieden in een volledig nieuw gebied op de planeet Mars. In totaal zullen er drie verschillende DLC-pakketten verschijnen.

Demons of the Badlands zal te verkrijgen zijn voor 800 Microsoft Points op de Xbox 360 en €9,99 op het PlayStation Network vanaf 13 augustus aanstaande.

Red Faction: Guerrilla, het derde deel in de Red Faction serie, is aangekondigd. Alweer keer je terug naar het geterraformde Mars om strijd te leveren tegen de Earth Defense Force. Dit keer vanuit het derde persoons perspectief en met een nieuw coversysteem bij de hand. Je mag het hoofdkwartier van de Earth Defence Force dus steen voor steen af gaan breken. Net zoals zijn voorgangers zal Red Faction: Guerilla weer bol staan van de explosieve actie en ook een uitgebreide, vernietigbare omgeving speelt weer een grote rol in deze shooter. Hiervoor heeft men een speciale technologie ontwikkeld om zeer destructief te kunnen spelen. De ontwikkeling is in handen van Volition, die eerder al verantwoordelijk was voor de originele Red Faction en meer recent Saints Row.

Wil je meer weten over Red Faction: Guerrilla? Lees dan ook eens onze review!

Red Faction: Guerrilla is inmiddels verschenen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. De PC-versie volgt later deze zomer.

  1.   
    nickykolkie's avatar

    waarschijnlijk iets met de morauders 9 (of hoe je het ook schrijft) ik vind ze cool ^^

  2.   
    SN0WIE's avatar

    yeah nog meer missies met marauders erin hun wagens zijn vet!

  3.   
    Overload14's avatar

    Aan die tittel te zien is het zeker dat het wat meer met die gekke mauraders te maken heeft

  4.   
    Vinstaro's avatar

    Volgens mij is dit een beetje een teleurgestelde game, niet veel mensen hebben het op 360, volgens mij is het alleen een beetje slopen en schieten in de saaiste landschap ooit gezien!.