BioWare: Voorlopig geen nieuws over nieuwe Mass Effect DLC

BioWare heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag aan meer downloadable content (DLC) voor Mass Effect wil werken. Een recente post op Twitter deed veel mensen hopen dat er spoedig nieuws zou komen over nieuwe DLC, maar inmiddels heeft BioWare laten weten dat er voorlopig nog geen nieuws in aantocht is:

    “Due to circumstances beyond my control (me being stupid on timing), any news of more ME1 DLC will have to wait. Sorry folks.”

Het ziet er zodoende wel naar uit dat het slechts een kwestie van tijd is voordat men wat naar buiten brengt omtrent extra content voor Mass Effect.

In Mass Effect heb jij commandant Shepard van het ruimteschip de Normandy onder de knoppen, ten tijde van de 23e eeuw. Inmiddels is het ons gelukt om door de ruimte te reizen, al krijgen we nog niet het respect van de andere buitenaardse rassen. Tijdens een patrouille kom je achter een schokkende ontdekking, die tevens de rode lijn door de game is. Je zult de verschillende beschavingen aan jouw zijde moeten krijgen en het universum van zijn ondergang zien te redden. Hiervoor moet je uiteraard talloze planeten in verschillende zonnestelsels bezoeken. Om hier levend doorheen te komen zal je character zich uiteraard continu ontwikkelen, door middel van een Role Playing-systeem dat veel gelijkenissen vertoond met Star Wars: KotOR.

Wil je weten wat wij van Mass Effect vonden? Lees dan onze reviews voor de Xbox 360 en PC!

Mass Effect is verschenen voor de Xbox 360 en PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren