ArmA II demo online

Bohemia Interactive en 505 Games hebben een demo naar buiten gebracht van ArmA II. De demo moet spelers een beeld geven van de gameplay en de vele soorten wapens. In de demo is het hoogland gebied speelbaar en ook zijn er Boot Camp missies beschikbaar, die wegwijs moeten bieden in onder andere helikoptervluchten, basissen bouwen en het aansturen van eenheden.

Mark Allen, communicatiemanager van 505 Games wist te vertellen dat het niet makkelijk was om een demo te maken van ArmA II, vanwege de grootte van het spel:

    “Distilling ArmA II’s gameplay into a trial sized package has been a bit of a challenge because there is just so much in there that we want to show off. In the end we’ve decided to be pretty generous, there are five types of rocket launcher in there for starters!”

Met ArmA: Armed Assault/Combat Operations gaf Bohemia Interactive een refresh aan de titel waarvan zij de naam bij Codemasters moest achterlaten: Operation Flashpoint. Ondertussen werkte de ontwikkelaar ook aan een nieuwe game met de mysterieuze naam ‘Game 2’, die uiteindelijk ArmA II gedoopt werd. De basis van alle drie de games is hetzelfde: grote omgevingen met realistische oorlogsvoering vanuit het eerste persoonsperspectief.

In ArmA II ben je lid van een Recon squad van het United States Marine Corps, dat uitgezonden wordt naar het fictieve Landje Chernarus, dat ooit tot het Sovjetrijk behoorde. Je taak is om burgers te beschermen en de algehele stabiliteit van het land te garanderen. ArmA 2 is natuurlijk voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van graphics en multiplayer.

ArmA II moet op 3 juli op de PC verschijnen.

  1.   
    nurie's avatar

    Dit spel had tog hoge recommenends?

    het is nog steeds een groot bestand bijna 3gb, 1 gb te veel voor mij, wil niet zo lang met een slome verbinding zitten

    edit: ooh mp demo n___n

  2.   
    Cirdan's avatar

    Eindelijk!! Ik zit al tijden te wachten op deze demo. Ik vond deel 1 echt fucking moeilijk en sloom, te realistisch, hopelijk doet deze het beter.

  3.   
    Sacul's avatar

    Locatie van de demo: http://www.gamershell.com/download_47716.shtml

    Zou wel handig zijn als het even in het nieuwsbericht wordt toegevoegd. 😉

  4.   
    nurie's avatar

    En is het wat n__n? voor degene die het al heeft gedownload?

  5.   
    Cirdan's avatar

    moet je downloaden n_n’ Ik zit al 2 uren te downloaden en hij zit nog net op 25%. Iedereen wil blijkbaar deze game downloaden, want ik heb anders normaal bij Gamershell 700 kb/s en nu maar 120 kb/s

  6.   
    nickykolkie's avatar

    jeeej downloadeee