Een toekomstig Pacific City en aangepaste gameplay voor Crackdown 2

Tijdens de E3 kondigde Microsoft al aan dat ontwikkelaar Ruffian Games werkt aan Crackdown 2. Ook werden we toen al voorzien van een E3-Trailer. Vandaag heeft Ruffian weer wat nieuwe details naar buiten gebracht.

Zo speelt Crackdown 2 zich af in een toekomstig Pacific City. Het is nog steeds Pacific City, maar de omgeving is totaal veranderd en eigenlijk te zien als een geheel nieuwe spelwereld. Creative director Billy Thompson verklaarde dat men niet alleen fans van de eerste game wil plezieren, maar dat er ook voor is gekozen om de gameplay aan te passen en verder te verbeteren:

    “From an environmental point of view, you probably would look at it as being an entirely new map. It’s still Pacific City but further on in the timeline. We’ve altered a great deal, and think people who enjoyed the first game are going to be really pleased when they enter this one. And we’ve made sure the gameplay’s altered significantly.”

Crackdown 2 speelt zich af in een toekomstig Pacific City. De game beschikt over een co-op modus voor vier spelers en een competitieve multiplayer met diverse spelmodi voor zestien spelers. Het spel is uiteraard ook als singleplayer te spelen, waarbij je hetzelfde avontuur beleeft als in de co-op modus, net zoals in de eerste Crackdown-game.

Crackdown 2 verschijnt op een nog onbekende datum voor de Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren