Warhammer: Dawn of war II krijgt een map-editor

Voor degene onder ons die de reguliere maps van Warhammer: Dawn of War II zat zijn, kunnen nu hun hart ophalen. Bij de nieuwe update voor de game zit namelijk een map-editor, waarin jij je creatieve geest kan laten gaan.

De editor zal de naam “World Builder” dragen en zal de mogelijkheid bieden om van alles aan de map aan te passen. Zo zul je met het terrein, het weer, objecten en veel meer kunnen spelen en er zo een geheel eigen draai aan geven.

Het is nog niet bekend wanneer de update verschijnt, maar hier zijn in elk geval een tweetal screenshots die het concept laten zien.

Warhammer 40.000: Dawn of War II logo

Warhammer 40.000: Dawn of War 2 speelt zich wederom af in de grimmige, door oorlog verscheurde wereld van Warhammer 40.000. Legers van verschillende technologisch versterkte rassen strijden om hun plek in de wereld te veroveren. De Space Marines en de Orks zullen onder andere terugkeren om het tegen elkaar op te nemen. Dawn of War II wordt weer door Relic ontwikkeld, ditmaal met de vernieuwde Essence Engine 2.0. Het spel belooft intense melee gevechten en geweldige actie op lange afstand, met volledig verwoestbare omgevingen. De game komt met een uitgebreide non-lineaire singleplayer campaign en volledig ondersteunde co-op multiplayer.

Lees alles over Warhammer 40.000: Dawn of War 2 in onze review.

Warhammer 40.000: Dawn of War II is verschenen voor de PC.[SCREENSHOTS]

  1.   
    UberProSure's avatar

    Lijp, is dat dan een patch of wat? Want dat zou ik dus wel nice vinden 😆

  2.   
    DaxPg's avatar

    Ja het is waarschijnlijk een patch/update. we laten het natuurlijk weten als er een datum bekend is.