Nieuwe update voor Gears of War 2 op komst

Een exacte releasedatum voor de nieuwe update voor Gears of War 2 ontbreekt nog, maar producer Rod Fergusson heeft via het Epic Games forum laten weten wat we kunnen verwachten van de volgende update. Zo kunnen wij onder andere ervaringspunten gaan verdienen in de Horde Mode. Van 50 punten per casual wave tot en met 125 per insane wave. Ook heeft Epic geluisterd naar de fans als het gaat om de frustratie van het doodgaan tijdens Horde. Nu zullen spelers opnieuw kunnen beginnen per level in plaats van het opnieuw moeten beginnen vanaf level 1.

Naast deze leuke toevoegingen kunnen wij natuurlijk ook een algehele poetsbeurt verwachten voor Gears of War 2. Wanneer de nieuwe update zal verschijnen is nog niet bekend.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    Knive's avatar

    Ik kan niet wachten op de vernieuwingen en extra experience voor horde! 😀
    Is zowat de enigste mode dat ik constant in co-op speel :D, schitterend gewoonweg!