Meer dan 300 bedrijven aanwezig tijdens Gamescom 2009


De Leipzig Games Convention is niet langer de ultieme gamesbeurs van Europa, want dat stokje is overgenomen door de Gamescom in Keulen. De Gamescom 2009 belooft nu al een gigantisch spektakel te worden, want op dit moment hebben al meer dan 300 bedrijven zich aangemeld om op de beursvloer te staan.

Uiteraard ontbreken ook de grote namen niet, zoals Activision Blizzard, Capcom, dtp entertainment, Electronic Arts, Funcom, Konami, Microsoft, Namco Bandai, NcSoft, Nintendo, Sega, Sony, Square Enix, Take-Two, Ubisoft en Warner Bros.

De Gamescom 2009 wordt van 19 tot en met 23 augustus gehouden in Keulen. Een grote delegatie van GamersNet is in elk geval eind augustus in Duitsland aanwezig om uitgebreid verslag te doen van de beurs.

  1.   
    Kilerden's avatar

    Dammn dat zijn er best veel 😛

    Heb je wel ’n middagje voornodig voordat je alles hebt bekeken xD

  2.   
    rocksteen's avatar

    ik denk eerder alle 4 dagen 🙄

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Hopelijk wordt het een mooie beurs met veel nieuws 🙂

  4.   
    Thazero's avatar

    Ik hoop ook nog dat ze misschien wat grote aankondigingen gaan doen 🙂

  5.   
    Daodan's avatar

    Mooi, dan is die halfgare strijd tussen Keulen en Leipzig hiermee ook opgelost. Eerst was er nog wat geneuzel over dat Leipzig alsnóg OOK wou bestaan, maar gezien nu vrijwel alle grote namen bij deze Gamescom zijn, hoeven we ons geen zorgen te maken over gespleten beurs gedoe.