Harmonix praat over samenzang in The Beatles: Rock Band

The Beatles: Rock Band is goed op zijn weg naar onze woonkamers, waar wij als echte sterren de nummers kunnen spelen die de band zo populair hebben gemaakt. Harmonix stuurt dan ook steeds meer informatie onze kant op over deze game.

Zo heeft de projectleider van The Beatles: Rock Band, Josh Randall, in een interview laten weten, waarom Harmonix ervoor heeft gekozen om samenzang te introduceren in de aankomende game. In het kort verteld hij dat wanneer zij de game speelden, het leuker zou zijn als er een extra microfoon bij was. Toen ze bedachten dat de liedjes van The Beatles juist zo goed zijn door de samenzang, dat ze maar besloten om het te gebruiken in de game. Randall liet weten:

    “Originally, with Rock Band and with all of our games, we wanted to just create the ultimate party in your living room. And whenever we play Rock Band together, there are always extra people in the room. So we thought, “What if we just have an extra mic?

    But then, we thought about it more, and we realized that a big signature part of The Beatles’ music is the beautiful harmonies that they do, so let’s actually turn that into a real game element”

Het lijkt er dus op dat The Beatles: Rock Band jij en je makkers aan het zingen gaat krijgen.

The Beatles: Rock Band is een muziekgame die draait om een van de grootste bands van de vorige eeuw: The Beatles. Met de instrumenten van Rock Band of de nieuwe Beatles-instrumenten kun je aan de slag met de muziek van de Beatles.

The Beatles: Rock Band zal op 9 september verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren