3D Realms: 2K werkte aan nog een Duke Nukem-game

Apogee Software, het moederbedrijf van ontwikkelaar 3D Realms, heeft onthuld dat Take-Two onder het label 2K Games zelf ook aan een Duke Nukem-game werkte, genaamd Duke Begins. Het project zou door een bekende ontwikkelaar in de zomer van 2010 afgerond moeten zijn, maar volgens de berichten heeft men het werk aan Duke Begins in april van dit jaar stop gezet. Volgens 3D Realms zou Take-Two aan Duke Begins werken om de volledige Duke Nukem-rechten in handen te kunnen krijgen voor een fractie van de echte waarde.

Het bericht gaat verder met de melding dat 3D Realms meer dan 20 miljoen dollar in de ontwikkeling van Duke Nukem Forever heeft gestoken. In mei zou de ontwikkeling zijn gestopt, maar 3D Realms claimt dat ze nog altijd aan Duke Nukem Forever werken, ondanks alle ontslagen van de laatste tijd.

Take-Two heeft in elk geval een aanklacht ingediend tegen 3D Realms voor het niet voltooien van Duke Nukem Forever. Een schadeclaim van 12 miljoen dollar hangt de ontwikkelaar boven het hoofd en een volledige rechtzaak wordt binnen een jaar verwacht.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Ze moeten minder lullen en die game is afmaken. ๐Ÿ˜ก

  2.   
    craz's avatar

    Ika Q schreef, "Ze moeten minder lullen en die game is afmaken. ๐Ÿ˜ก "

    Makkelijker gezegd dan gedaan ๐Ÿ˜‰

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Beetje rare bedoeling ja, ze hebben veel geld gekregen en maken niet eens een game af na al die jaren. Lekker wegwezen met 3D Realms en gewoon een fatsoenlijke ontwikkelaar erop zetten.

  4.   
    Swoop's avatar

    Ika Q schreef, "Ze moeten minder lullen en die game is afmaken. ๐Ÿ˜ก "

    mwuahaha lol

  5.   
    RoHoutje's avatar

    Swoop schreef, "

    ”Ika Q” schreef, "Ze moeten minder lullen en die game is afmaken. ๐Ÿ˜ก "

    mwuahaha lol"

    Heb je wel gelijk in! Ze moeten echt ff doorwerken.