Empire: Total War dit weekend voor half geld op Steam

Vanmorgen werd al aangekondigd dat er een nieuwe update voor Empire: Total War onderweg is, maar voor gamers die de game nog niet hebben is er nu ook goed nieuws. Via Steam is Empire: Total War dit weekend namelijk voor de halve prijs te koop. Zodoende betaal je voor de gewone versie slechts €24,99 in plaats van €49,99.

Ook de Empire: Total War Special Forces Edition, met extra Elite Units, is met 50% procent korting te koop via Steam. Deze versie van de game kost dit weekend €29,99 (normale prijs €59,99).

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  Stranqer's avatar

  ik ben nog aan het twijfelen of ik hem koop 🙁

 2.   
  Boxer's avatar

  RAAAAAHHHH 👿 net gekocht voor volledig geld 👿

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  Zowiezo moet je pas dingen gaan kopen bij steam in het weekend, weet je zeker dat je geen weekenddeal misloopt. 😉

 4.   
  joramovic's avatar

  echte aanrader, voor degenen die hem nog niet hebben en af en toe wel graag een strategy game spelen, zeker kopen 😉

 5.   
  Wouter's avatar

  Oeh! Zeker kopen! Echt een aanrader! 🙂

 6.   
  Ika Q's avatar

  De weekend deal op Steam zijn vet 😆

 7.   
  Pack Leader's avatar

  Je moet er wel een redelijk pc voor hebben, vooral op het moment dat er meer eenheden op het strijdveld komen en als je ook nog eens alles op een redelijk hoge grafische kwaliteit wil spelen. 😉

 8.   
  Swoop's avatar

  Dat spel vind ik niet echt leuk ik speel meer day of defeat source