Empire: Total War update 1.3 komt 22 juni

SEGA heeft zojuist aangekondigd dat update 1.3 onderweg is voor Empire: Total War. Deze nieuwe update moet aanstaande maandag, 22 juni, online verschijnen en bevat onder meer de toevoeging van multi-threading, wat erg voordelig is voor spelers die een PC met een multi-core processor hebben. Ook zorgt de update voor betere prestaties op single-core PC’s en verder worden er 14 nieuwe units toegevoegd.

Een overzicht van alle tweaks, fixes en verbeteringen van de balans is te vinden op de officiële website.

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  mazterman's avatar

  hoorde er al zo wienig over na de release

 2.   
  Cirdan's avatar

  Oow vet!! Nieuwe units (H)

 3.   
  joramovic's avatar

  Waarom heb ik nu toch geen legale versie, ik hoop dat ze hem snel op internet zetten 🙄

 4.   
  Dy-88's avatar

  die game was nog lang niet af toen hij uitkwam.
  de game moest dit najaar uitkomen!