Home krijgt vandaag een ruimte voor Ghostbusters en SOCOM

Sinds Sony met het grote chatprogramma Home aankwam, zijn er al verschillende ruimtes ontwikkeld waarin spelers hun ei kwijt kunnen over de bewuste game en zo ook gezamenlijk een multiplayer game beginnen.

Zo is er al een ruimte van Resistence: Fall of Man en van Uncharted: Drakes Fortune. Vandaag is het weer zover en worden er nóg twee ruimtes beschikbaar gesteld, namelijk voor Ghostbusters: The Videogame en SOCOM. Dus mocht je even geen zin hebben om spoken te vangen of te schieten, dan kun je nu met je vrienden lekker ontspannen in één van deze ruimtes.


Home is een virtuele ontmoetingsplek voor online PS3-gamers. Het lijkt op het eerste gezicht een klein beetje op de Mii’s die je kunt maken met de Wii, maar Home gaat veel verder dan dat. Je kunt hier bestanden delen, emoties delen, voicechatten, winkelen en zelfs je eigen virtuele woning inrichten met een eigen personage dat je van top tot teen zelf kunt aanpassen. Voel je je een beetje eenzaam? Dan kun je zo bij een vriend op bezoek gaan. Heb je zin in een arcadespelletje? Dan houdt niemand je tegen om naar een arcadehal te gaan.

Zo kan je ook clan-meetings afspreken in de virtuele woning van een vriend of vriendin en samen met anderen een zelfgemaakt filmpje kijken op een mooie Bravia-tv. Daarnaast kan je vanuit Home ook gemakkelijk demo’s downloaden via het PlayStation Network. Kortom, bijna alles is mogelijk in Home.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren