Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Guitar Hero: Greatest Hits Launch Trailer

Guitar Hero: Greatest Hits (in Amerika: Smash Hits) bevat de meest bekende en beruchte nummers uit Guitar Hero I, II, III, en Rocks the 80s. In totaal levert dit 48 master recordings op die zowel in online als offline spelmodi zoals Band Career en Battle of the Bands speelbaar zijn. Tevens is de game voorzien van de Music Studio, GH Tunes en Rock Star Creator, die we eerder al zagen in Guitar Hero World Tour. In de game zit ook de speciale “Expert+” moeilijkheidsgraad, die ook in Guitar Hero Metallica te vinden is, naast Beginner, Normal, Hard en Expert geeft deze modus nog een extra moeilijke uitdaging.

Guitar Hero: Greatest Hits verschijnt 19 juni voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii. Bekijk nu deze Launch Trailer.

 1.   
  delta62's avatar

  Leuk maar wel een beetje uitmelkerij.

 2.   
  jungler's avatar

  whoooooooooow

 3.   
  HyPnOTiZeR's avatar

  Guitar Hero blijft leuk, ook al melken ze het uit. Hetzelfde met CoD, dat zijn ze ook aan het uitmelken maar toch blijft het leuk.

  En ik dacht dat het Smash Hits ging noemen en niet Greatest Hits ??!

 4.   
  Manager game’s's avatar

  Met QUEEN woord het echt rocken 😀 het is gewoon leuk om te doen tussen door en dan zeker als er een paar leuken nummers in zitten waar je echt op kan rocken