Infinity Ward: Modern Warfare 2 moet de beste ervaring ooit worden

Zowel fans als analisten verwachten heel veel van Modern Warfare 2, de nieuwste shooter van ontwikkelaar Infinity Ward. Ook de ontwikkelaar zelf is zeer ambitieus, want men heeft aangegeven dat dit de best mogelijke ervaring moet worden die men ooit heeft gemaakt. Mark Rubin van Infinity Ward verklaarde tijdens de E3:

  “It’s really hard to say, because it’s not done yet, it’s not balanced yet. We don’t go into it saying we need to build a 20-hour experience or a ten-hours experience. We say, ‘What’s the best fucking experience we can possibly deliver?’ And we craft it around that.”

Infinity Ward hecht dus niet zoveel waarde aan de lengte van de game, het gaat er vooral om dat de ervaring ontzettend vet wordt. Gezien onze enthousiaste E3-preview lijkt het wel meer dan goed te gaan komen met Modern Warfare 2.


Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie, met één uitzondering dat de game niet langer Call of Duty in de naam draagt. Dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, een sneeuwscooter en vanuit de sloppenwijken van Brazilië. Daarnaast keren ook enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze E3-preview!

Modern Warfare 2 wordt rond 10 november van dit jaar verwacht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  das een grote uitspraak

  maar ik geloof er wel in:roll:

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wow deze mensen hebben hoge verwachtingen en geven zich echt meer dan 100% in voor deze game!! 😮 dat zie ik graag! 8) Deze game is het gewoon waard om voor toch wel € 60,00 te kopen. Maar hoe kunnen ze de multyplayer nóg beter maken dan in Modern Warefare!! ze legen de lat vreselijk hoog zeg ! 😛

 3.   
  Tweek's avatar

  Dat moet lukken:D

 4.   
  JohnnyBNL's avatar

  Spam-Fischer schreef, "das een grote uitspraak

  maar ik geloof er wel in:roll: "

  En ik ook!

 5.   
  Alias's avatar

  Ik hoop dat ze in MW2 ook prestige doen 🙂 En dat mogen er best meer als prestige 10 levels zijn. 8)
  Niks is beter voor je in CoD dan opnieuw beginnen met je rank en alles weer opbouwen. 🙂

 6.   
  ChielB's avatar

  Die kans zit er natuurlijk dik in, aangezien dit zeer bevorderlijk was voor de multiplayer van CoD4: Modern Warfare. Toch moeten we nog even wachten op meer details omtrent de multiplayer. Wellicht eind augustus tijdens de gamescom in Keulen.

 7.   
  brend5's avatar

  ik hoop dat ik tegen de tijd dat ie uitkomt een PS3 heb

 8.   
  Alias's avatar

  PC versie van CoD4 MW heeft geen prestige dacht ik (of ik heb er heel erg overheen gekeken), alleen de console versies hebben dat.

  Prestige voor CoD is bij CoD5 WaW gekomen. Waar ik nu prestige 9/10 ben, en ik ga niet voor de 10e omdat iedereen daar al met zon achterlijke rode ster rondloopt door die fastrank-servers. 😕

 9.   
  Sacul's avatar

  Beste ervaring ooit. Dat zeggen ze natuurlijk voor elke game. En elke game is natuurlijk weer een stapje verder met techniek. 🙂

  @Alias, bij de PC versie was geen prestige. Maar bij de consoles wel. 😉

 10.   
  ChielB's avatar

  Ze hebben het ook puur over het beste wat ze ooit zelf hebben gemaakt, om het even te relativeren.

 11.   
  RuftBanaan's avatar

  Als ze Martyrdom er maar uitslopen.

 12.   
  GameAC's avatar

  We shall see

 13.   
  meatball's avatar

  hmm, snap niet waarom die COD games zo geweldig zijn, het is gewoon een FPS met rails… het is leuk voor even, maar daarna niet meer boeiend…

 14.   
  Vinstaro's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Wow deze mensen hebben hoge verwachtingen en geven zich echt meer dan 100% in voor deze game!! 😮 dat zie ik graag! 8) Deze game is het gewoon waard om voor toch wel € 60,00 te kopen. Maar hoe kunnen ze de multyplayer nóg beter maken dan in Modern Warefare!! ze legen de lat vreselijk hoog zeg ! 😛 "

  1 woord botjes.(snappen jullie niet)

 15.   
  )GN(-Erik's avatar

  Voor de singleplayer geloof ik er wel in, want die zijn altijd wel tof bij de CoD games 😆 Bij de multiplayer geloof ik er niet in want er zitten geen voertuigen in en dat is saai 😉

 16.   
  Maffia173's avatar

  Vinstaro schreef, "

  ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Wow deze mensen hebben hoge verwachtingen en geven zich echt meer dan 100% in voor deze game!! 😮 dat zie ik graag! 8) Deze game is het gewoon waard om voor toch wel € 60,00 te kopen. Maar hoe kunnen ze de multyplayer nóg beter maken dan in Modern Warefare!! ze legen de lat vreselijk hoog zeg ! 😛 "

  1 woord botjes.(snappen jullie niet)"

  Waarom zeg je het dan?

 17.   
  RuftBanaan's avatar

  meatball schreef, "hmm, snap niet waarom die COD games zo geweldig zijn, het is gewoon een FPS met rails… het is leuk voor even, maar daarna niet meer boeiend…"

  Moet je eens de Multiplayer gaan spelen.

 18.   
  jungler's avatar

  ik geloof er ook echt in 🙂
  c’mon you guys can do it !

 19.   
  kkarel's avatar

  …. we hebben er zin in! 😆

 20.   
  Ken2BE's avatar

  Als het maar niet overhypen anders krijgen ze misschien de deksel op de neus.

 21.   
  LennardF1989's avatar

  Jullie interpreteren het fout, hij zegt “De beste ervaring die WIJ kunnen bieden”, niet “De beste ervaring die je ooit zult meemaken”.

 22.   
  Machtaman's avatar

  Kapot laggen als dit een flop is. HAHAHAHa khoop het zo hele wereld geschockt 😆

 23.   
  Overload14's avatar

  Machtaman schreef, "Kapot laggen als dit een flop is. HAHAHAHa khoop het zo hele wereld geschockt 😆 "

  toen ik dit bericht lees dacht ik het ook 😛 het is nu eenmaal grappig als men denkt dat ze de beste zijn en dan Episch falen xD (gebeurt altijd met een gast in mijn klas :P)

 24.   
  perryv's avatar

  waarom gaat de tijd zo sloom?

  *denkt: was het maar november*

 25.   
  Verbeemen's avatar

  de lengte bij COD :p maakt eigelijk niet uit, ken mensen die de single player van COD 2 nog niet eens hebben uitgespeelt, als het een sterke multy player is ben ik al content 🙂

 26.   
  7lotus94's avatar

  Verbeemen schreef, "de lengte bij COD :p maakt eigelijk niet uit, ken mensen die de single player van COD 2 nog niet eens hebben uitgespeelt, als het een sterke multy player is ben ik al content :)"

  Hmm, mischien ben ik dat, maar ik speel altijd eerst single player, om te kijken of het leuk is en hoe het werkt, welke opties je hebt etc, en daarna MP 🙂

 27.   
  Carlzz's avatar

  RuftBanaan schreef, "Als ze Martyrdom er maar uitslopen."

  inderdaad ja als er wat irritant is aan online is het dat wel je hebt volkomen gelijk 😀 😀

 28.   
  JoostNL's avatar

  We zullen zien 😀

 29.   
  mazterman's avatar

  dit moet ook wel als cod 4 beste was e ndit is natuurlijk wel weer beter dan cod 4