Tweetal bloederige PROTOTYPE trailers tonen gameplay

PROTOTYPE kwam gister uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. En twijfelende, potentiële kopers moeten nog maar laten blijken of ze de game nu wel of niet aan gaan schaffen. Hopelijk helpen de volgende twee video’s vol gameplaybeelden deze gamers een beetje.


Bij Prototype zijn er gigantische hoeveelheden mensen op straat, er is heel veel detail in de omgevingen en er is een bijzondere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon gaat door het leven als Alex Mercer, een genetisch gemodificeerde held die wolkenkrabbers aan de buitenkant kan beklimmen en tegenstanders met één mep doormidden hakt. Die capaciteiten heeft hij hard nodig als een mutatievirus uitbreekt in hartje New York en er een oorlog ontstaat tussen de mutanten en het leger. Alex is officieel een mislukt experiment, maar dat betekent wel dat hij in het dagelijks leven iedereen kan zijn door het DNA over te nemen van anderen (en die personen daarmee te doden). Je kunt je omgevingen beïnvloeden en (militaire) voertuigen gebruiken tegen alles en iedereen.

Lees voor meer informatie over PROTOTYPE ook eens onze preview!

PROTOTYPE verscheen gisteren voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    NoFearz's avatar

    Ik heb net de eindbaas verslagen, de story mode is dus voorbij, maar er blijft oorlog in de stad en ik moet nog genoeg events halen om nog veel uren erbij te halen 🙂 Daarna begin ik op de moeilijkste setting 🙂

  2.   
    craz's avatar

    NoFearz schreef, "Ik heb net de eindbaas verslagen, de story mode is dus voorbij, maar er blijft oorlog in de stad en ik moet nog genoeg events halen om nog veel uren erbij te halen 🙂 Daarna begin ik op de moeilijkste setting :)"

    Ik heb hem ook best bruut spel ben vandaag pas begonnen

    Edit ik heb hem net uitgespeeld

  3.   
    UberProSure's avatar

    Nais 😆

  4.   
    Dr. D3nVil's avatar

    vette gametrailers 8) ga ik zeker kopen maar wacht eerst de prijsvraag af 😉

  5.   
    GameAC's avatar

    Het is erg bloederig, maar na 2 uur niet leuk meer.

  6.   
    Kilerden's avatar

    lol de story mode is oo niet lang? 😛

  7.   
    Maffia173's avatar

    Kilerden schreef, "lol de story mode is oo niet lang? :P"

    31 missies, ik zit binnen een paar dagen al op missie 23 ofzo

  8.   
    NoFearz's avatar

    31 gruwelijke missies, waarbij sommigen echt moeilijk zijn, die missies zijn dan ook niet kort, maar ik heb dan ook aan een stuk door die missies gedaan 😛 Ik heb bijna elk spel in twee dagen uitgespeeld 😉

  9.   
    firro's avatar

    lol ik heb ‘m 5 dagen terug uitgespeelt 😛

  10.   
    Maffia173's avatar

    firro schreef, "lol ik heb ‘m 5 dagen terug uitgespeelt :P"

    Gedownload zeker, hij was toen hier nog niet eens uit