Big Surf Island content voor Burnout Paradise in beeld gebracht op podcast

Zat je te denken om Big Surf Island te kopen voor Burnout Paradise, maar weet je het nog niet zeker? Dan zul je zeker de nieuwe CrashTV van Criterion Games een blik moeten gunnen, de developers van de downloadable content geven je in deze podcast namelijk een hele tour over het nieuwe eiland, tonen je de nieuwe auto’s en vertellen het een en ander over de nieuwe activiteiten op Big Surf Island.

Bekijk de podcast hier.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review of de review van The Ultimate Box!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Begin 2009 verscheen Burnout Paradise: The Ultimate Box, inclusief alle extra content, voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  Deze DLC is echt fet man want ik heb hem.

  Echt een aanrader 😀

 2.   
  jungler's avatar

  ik heb al spijt dat ik deze ooit verkocht heb 🙁