Eerste patch ArmA II al klaar

Hoewel wij tot 19 juni moeten wachten voordat we ArmA II kunnen spelen, is deze al ruim een week bij onze oosterburen te spelen. Helaas blijkt het bugmonster, net als Operation Flashpoint en ArmA: Armed Assault, deze game ook niet over te slaan.

De makers hebben in allereil de eerste patch, 1.01, al op het net gezet. Deze patch zorgt er onder andere voor verbeteringen aan de AI, die in sommige gevallen NPC’s levenloos maakte en dat de game minder vaak crasht.

En dat is nog niet alles: voor 19 juni, de dag dat de game bij ons dus verschijnt, staat de tweede patch al gepland. In hoeverre de game daarmee ‘af’ gaat voelen, zullen we dan moeten bezien.

Met ArmA: Armed Assault/Combat Operations gaf Bohemia Interactive een refresh aan de titel waarvan zij de naam bij Codemasters moest achterlaten: Operation Flashpoint. Ondertussen werkte de ontwikkelaar ook aan een nieuwe game met de mysterieuze naam ‘Game 2’, die uiteindelijk ArmA II gedoopt werd. De basis van alle drie de games is hetzelfde: grote omgevingen met realistische oorlogsvoering vanuit het eerste persoonsperspectief.

In ArmA II ben je lid van een Recon squad van het United States Marine Corps, dat uitgezonden wordt naar het fictieve Landje Chernarus, dat ooit tot het Sovjetrijk behoorde. Je taak is om burgers te beschermen en de algehele stabiliteit van het land te garanderen. ArmA 2 is natuurlijk voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van graphics en multiplayer.

ArmA II zou 19 juni op de PC moeten verschijnen.

  1.   
    Kilerden's avatar

    “moet er voor zorgen dat de game minder vaak crasht” :S lang leve kwaliteit 😛

  2.   
    Aftermath's avatar

    omg 😆

  3.   
    Mandamo's avatar

    Bij Operation Flashpoint had ik er eigenlijk geen last van, maar ArmA was één groot BUGFEST! 🙁

  4.   
    Boxer's avatar

    idd… (OFP was ook een bugmonster tot v1.02 volgens mij)

  5.   
    Overload14's avatar

    Lol die game is nog ni uit en er is al een patch xD

  6.   
    Tommy6769's avatar

    Jammer dat er blijkbaar zo een druk van de uitgever achter de game staat dat de makers hem moeten uitgeven voordat hij dus klaar is..

  7.   
    joep516's avatar

    weet iemand wanneer die voor de xbox 360 uit komt??? 😕

  8.   
    Bello 2185's avatar

    ”joep516″ schreef, "weet iemand wanneer die voor de xbox 360 uit komt??? 😕 "

    Volgens mij komt ie helemaal niet op de 360…

  9.   
    oke's avatar

    Voor de PS3 komt hij 26 juni. Ik weet neit of die voor de xbox uitkomt