Borderlands in de planning voor oktober

Tijdens de E3 hebben we ook een behind-closed-doors presentatie van Borderlands bijgewoond, waarvan je spoedig de preview kunt verwachten. Tijdens een kort praatje met Randy Pitchford van ontwikkelaar Gearbox Software kwam echter aan het licht dat men de game in oktober wil uitbrengen. Vooralsnog stond Borderlands in de planning voor “eind 2009”, maar nu hebben we dus een iets concretere indicatie van de releaseperiode.

Van de makers van Brothers in Arms komt dit keer een futuristische shooter, die zich afspeelt op meerdere planeten. Welvaart en zelfs beschaving zijn er ver te zoeken, maar je hebt wél de beschikking over een half miljoen verschillende wapens. Zie maar eens te overleven in een wereld die je amper iets te bieden heeft… Borderlands staat bol van de sfeer en originaliteit en zal zeker een groot deel van de FPS-liefhebbers ontzettend aanspreken. Niet in de laatste plaats om de gigantische aantallen aan beloofde wapens.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van Science Fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen.

Borderlands verschijnt in oktober voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Zycht.. wanneer krijgen we eindelijk eens gameplay beelden te zien… 🙄 Opschieten met die preview :D:P

  2.   
    Thazero's avatar

    Ik wil ook wel is een keer wat gameplay beelden zien 🙂

  3.   
    /DareDevil's avatar

    Wordt wel vet 😆 idd gameplay niet zon vage teaser waar je bij elkaar 3 seconde iets ziet 😉

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik verwacht niet meer veel van deze game. Naar dat ze grafisch hebben verandert.

  5.   
    Dr. D3nVil's avatar

    had nog niet van deze game gehoord maar lijkt mij echt vet een science fiction shooter 😀 ben benieuwd naar de preview

  6.   
    Vinstaro's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik verwacht niet meer veel van deze game. Naar dat ze grafisch hebben verandert. "

    Helemaal mee eens op begin zag er vet uit en nu gaan ze hetzelfde doen als PoP wat ik eerlijk gezegd vern**kt vind maar dat is MIJN mening die visuele stijl vind ik helemaal niks!