Fallout 3: Point Lookout is vanaf 23 juni te downloaden

Bethesda heeft tijdens de E3 laten weten dat hun volgende downloadable content, Point Lookout, zal verschijnen op 23 juni aanstaande. Bijna maandelijks krijgen we nieuwe Fallout 3-DLC voorgeschoteld en het ligt in de lijn der verwachtingen dat Mothership Zeta ergens in juli of augustus zal volgen. Tegen die tijd moet ook de disc met Fallout 3 inclusief alle uitbreidingen in de winkels verschijnen.


Het verhaal van Fallout 3 begint met je geboorte en de dood van je moeder in een ziekenhuis. Dit is het moment waar je bij een DNA analist je eigen character kan creΓ«ren. Het vechtsysteem van Fallout 3 wordt de Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) genoemd. Je kan vijanden neerhalen in real-time uit een first-person perspectief, maar het leuke van het V.A.T.S. systeem is dat je de tijd kan pauzeren om zo een doelwit naar vrije wil te selecteren. Het gebruik hiervan wordt echter wel beperkt door action points, maar deze zullen doorgaans de gevechten weer aangevuld worden. Als je het niet zo hebt op het levend villen van vijanden, garandeert Bethseda dat je ook door de levels kan heen worstelen door onopvallend en stil te werk te gaan. Het schijnt ook dat het voeren van conversaties je een heel eind op weg kan helpen om de gebieden zonder kleerscheuren te doorkruisen.

Vijanden kunnen je op precies dezelfde wijze aanvallen met het targeting systeem, dus het is mogelijk om op verschillende plaatsen op je lichaam geraakt te worden. Om deze gevechten overzichtelijk te laten verlopen is er een nieuw gezondheidsysteem, eveneens als een duidelijk radiatiesysteem. Deze laatste is een zeer praktische optie om de besmetting van water en voedsel aan te tonen vooraleer je dit nuttigt. Het Karma systeem zal wederom volop aanwezig zijn en er zijn ongeveer 9 tot 12 mogelijke eindes gebaseerd op jouw acties.

Wil je meer weten van Fallout 3? Check dan snel onze review!

Fallout 3 is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  mooi die ga k dan downloade

 2.   
  Overload14's avatar

  Weeral een Dlc :l

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Vet πŸ˜›

 4.   
  Rock-in's avatar

  Das wel gaaf, vandaag maar weer eens mailen met Bethesda, kijken of ik men muis probleem kan oplossen. πŸ™‚

 5.   
  NLkevvNL's avatar

  k heb de broken steel al uitgespeeld was lvl 21 ofzo..of 20. pff best moelijk maar tog gehaald.

 6.   
  infected henk's avatar

  NLkevvNL schreef, "k heb de broken steel al uitgespeeld was lvl 21 ofzo..of 20. pff best moelijk maar tog gehaald."

  gelukkig πŸ™‚

 7.   
  NLkevvNL's avatar

  infected henk schreef, "

  ”NLkevvNL” schreef, "k heb de broken steel al uitgespeeld was lvl 21 ofzo..of 20. pff best moelijk maar tog gehaald."

  gelukkig πŸ™‚ "

  πŸ˜› jaa heb ook de telsa cannon dus πŸ˜› bekant onverslaan baar . bij de super mutans