LittleBigPlanet krijgt een Disney behandeling

Het is weer zover, de zoveelste aankondiging van nieuwe downloadable content voor LittleBigPlanet. Misschien maar goed ook, aangezien velen hun creatieve ei goed kwijt kunnen bij deze game. Dit keer is Disney aan de beurt.

Het is nog niet geheel duidelijk wanneer de content zal verschijnen maar er zijn namen als Jack Sparrow en Assepoester voorbij gekomen. Het is dus nog even geduld hebben tot we meer weten over deze magische toevoeging.

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    IK heb dit spel niet maar aan trailers enzo weet ik niet of dit wel een leuk spel is, Ik moet hem keer kijken of van iemand kan lenen dit spel moet je echt spelen vind ik om te kijken of het leuk is.

  2.   
    Dr. D3nVil's avatar

    C-Boy schreef, "IK heb dit spel niet maar aan trailers enzo weet ik niet of dit wel een leuk spel is, Ik moet hem keer kijken of van iemand kan lenen dit spel moet je echt spelen vind ik om te kijken of het leuk is."

    ik hoef het spel niet te spelen om te kijken of ik het leuk vind 😉 weet toch al dat het niks voor mij is