De Sims ook in actie op screenshots van The Sims 3 voor de iPhone

Zo tussen al het geknok van de consoles en handhelds onder elkaar door is een portable game voor op je mobiel geen slecht tijdverdrijf. The Sims 3 is recent uitgekomen en die waagt zich nu ook aan een van de meest geavanceerde mobieltjes van deze tijd: de iPhone. Vandaag hebben we alvast wat screens voor je van deze port naar de iPhone, en ze zien er lang niet zo slecht uit.

The Sims 3 belooft veel nieuws voor de doorgewinterde Sims-fanaat. De belangrijkste nieuwe feature is dat jouw Sim-wereld nu één groot, vrij geheel is! Geen vervelende onzichtbare muren meer elke keer als je even wilt gaan shoppen, maar complete vrijheid om de wijk te gaan verkennen. Alle componenten van jouw wijk zijn nu naadloos aaneengesloten en als gevolg daarvan zul je nu vrije beschikking hebben om je huis te verlaten wanneer je wilt.

Daarnaast is het systeem waarmee je je Sims karakters maakt flink op de schop gegaan. In The Sims 3 kan je jouw karakters veel realistischer en vrijer vormgeven. Dik of dun, tenger of gespierd, blank of Aziatisch; de keuze is aan jou. Hierbij komt ook dat elk van jouw Sims nu zijn eigen echte persoonlijkheid heeft. Volgens EA is iedere Sim zijn eigen iemand, jij kunt zelf je figuren vormgeven en deze zich laten ontwikkelen.

Wil je alvast een voorproefje van The Sims 3? Check dan onze review van deze game.

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  Nou het ziet er nog best leuk uit 😛

 2.   
  Chikin's avatar

  cod4life schreef, "Nou het ziet er nog best leuk uit :P"

  Ja ik vind van ook 😀

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Maar gaat je Iphone hier van niet sloom lopen?

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  marintje schreef, "Maar gaat je Iphone hier van niet sloom lopen?"

  Nee hoezo zou die er sloom van lopen hij is gemaakt om spellen te spelen die via itunes store ge te downloaden zijn, NFS is er ook op enzo

 5.   
  Mv-Highway's avatar

  Hij is een beetje duur 🙁 (+- €8 )
  Lijkt me wel leuk, alleen jammer dat je zelf geen huizen kunt bouwen.