Metroid Other M aangekondigd voor de Nintendo Wii

Tot nu toe was Retro Studios de exclusieve ontwikkelaar voor driedimensionale Metroid-games op de Nintendo Wii. Als afsluiter van de Nintendo persconferentie kondigde Reggie een nieuw samenwerkingsverband aan met Team Ninja, ontwikkelaar van onder andere Ninja Gaiden. Met deze samenwerking werd Metroid Other M aangekondigd. In de trailer van Metroid Other M was te zien dat de game een fighting-adventure is en afstapt van het first-person shooter genre van Metroid Prime. De game moet in 2010 verschijnen exclusief voor de Nintendo Wii.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Dit heb ik live gevolgd en die trailer ziet er echt sappig uit!!

  @ GN: waarom hebben wij bij de nieuwsberichten niet de trailers tergelijkentijd?

 2.   
  zombieater's avatar

  Een nieuwe Metroid, ooh dit had ik neit eens verwacht, maar het is wel zeker vet :D!!!! Okey, het is ook het enige met SMG2, maar toch maakt Nintendo me weer blij dat ik een Wii heb gekocht ๐Ÿ˜€ De rest speel ik wel op mijn Ps3 ๐Ÿ˜€

 3.   
  valdood's avatar

  Deze spel lijkt me egt GAAAF ๐Ÿ˜€

 4.   
  infected henk's avatar

  lol dit spel had ik ook niet verwacht weet iemand o dat spel leuk word?

 5.   
  Petor's avatar

  Wij posten het nieuws direct bij het bekijken van de persconferenties. Trailers komen meestal later online en daarom ook iets later op Gamernet. Vandaar.

 6.   
  Dr. D3nVil's avatar

  Petor schreef, "Wij posten het nieuws direct bij het bekijken van de persconferenties. Trailers komen meestal later online en daarom ook iets later op Gamernet. Vandaar."

  we krijgen ze tenminste tezien ๐Ÿ˜€ en wat dit spel betreft lijkt mij wel leuk ๐Ÿ˜‰

 7.   
  infected henk's avatar

  Dr. D3nVil schreef, "

  ”Petor” schreef, "Wij posten het nieuws direct bij het bekijken van de persconferenties. Trailers komen meestal later online en daarom ook iets later op Gamernet. Vandaar."

  we krijgen ze tenminste tezien ๐Ÿ˜€ en wat dit spel betreft lijkt mij wel leuk ๐Ÿ˜‰

  "

  mij ook het word wel vet ๐Ÿ˜€